Hvad anvendes Vitamin Magnesium Asporotat til?

Hvad anvendes Vitamin Magnesium Asporotat til?

Magnesium er afgørende for mange kropsfunktioner, og arbejder sammen med andre kemikalier for at fremstille essentielle næringsstoffer. Magnesium asporotat består af tre magnesiumforbindelser, der kan arbejde sammen med forskellige områder af kroppen sammen.

Indhold

Magnesiumaporotat indeholder tre forskellige former for magnesium: magnesiumasparat, magnesiumcitrat og magnesiumorotat.

Fungere

Magnesium arbejder synergistisk med calcium for at hjælpe i mange processer af kroppen. Magnesium er nødvendig for udvikling af knogler, dannelse af proteiner og fedtsyrer, fremstilling af nye celler, aktivering af B-vitaminer, afslappende muskler, blodpropper og dannelse af ATP, som giver kroppen energi. Magnesium er også påkrævet for udskillelse og funktion af insulin.

Fordele ved ADD

Klinisk forskning har vist, at børn med ADD har sænket magnesiumniveauet, og magnesiumaporotat har været anvendt som supplement til at hjælpe med nedsat hyperaktivitet.

Fordele for CFS

Kroniske træthedssyndrom (CFS) patienter er blevet rapporteret at have lave magnesiumniveauer, og forskning har vist forbedrede symptomer hos nogle patienter, der har taget orale magnesiumtilskud, såsom magnesiumaporotat.

Kørselsvejledning

Magnesiumaporotat tages oralt som kosttilskud. Det sælges normalt i 200 mg kapsler, der skal tages 2 ad gangen, to gange om dagen med måltider.

Del:
Kommentarer