Hvad anses for højt for blodsukker?

Hvad anses for højt for blodsukker?

Dit blodsukker er baseret på mængden af ​​glucose, du har i blodbanen på et givent tidspunkt. Komplikationer kan opstå, når dine tal er for højt, så det er vigtigt, at du kender det område, som dit blodsukker skal være i.

Test blodsukker

Du kan bruge en fingerstangstest, som kan fortælle dit blodsukker i det nøjagtige øjeblik. Denne test er en lille maskine, som du kan købe på ethvert apotek. Maskinen stikker fingeren med en lille nål, evaluerer blodet og fortæller derefter dit blodsukker nummer.

Tider for at teste blodsocker

Du bør teste dit blodsukker to gange i løbet af dagen: før måltider og før sengetid. Disse tider er vigtige, fordi det fortæller, at dit blodsukker skal være på visse niveauer, før du går i seng i lang tid, og inden du begynder at spise og indtage en mængde sukker.

Blodsukker før måltider

Når du tester før et måltid, skal dit blodsukker være mellem 80-120 mg / dl. Alt højere eller lavere end disse tal betyder, at du har for meget sukker i dit blod eller ikke nok. Disse tal er vigtige at teste, fordi det bestemmer mængden af ​​sukker, som du bør eller ikke bør indtage, når du spiser følgende måltid.

Blodsukker inden sengetid

Før du går i seng, skal dit blodsukker være på 100-140 mg / dl. Noget højere eller lavere end disse tal bør behandles tilsvarende før du går i seng.

Advarsel

Ovennævnte tal for blodsukker er generelle estimater, så sørg for at du snakker med din sundhedsplejerske for at bestemme, hvor mange blodsukker der skal være hos. Hver person er forskellig, så alle skal have et unikt sortiment.

Del:
Kommentarer