Hvad anses et moderat tempo for at gå på en tredemølle?

Hvad anses et moderat tempo for at gå på en tredemølle?

Sundhedspersonale er enige om, at regelmæssig aerob træning - moderat motion mindst 150 minutter om ugen - er en vigtig for et godt helbred. Walking er en af ​​de nemmeste og mest tilgængelige former for aerobic øvelser derude. Med adgang til tredemølle har du ikke kun en glat og forudsigelig overflade og mindre risiko for skade. Du kan vælge mellem forskellige indstillinger, der definerer moderat på forskellige måder.

Niveau Walking - Ingen hældning

Moderat ganghastighed er defineret som at gå i en hastighed på mindst 100 trin pr. Minut på fladt, jordet niveau eller på en tredemølle, der er indstillet til nullhældning. Dette svarer til omkring 3 miles i timen.

Tæller trin

For at tælle 100 trin kan du holde øje med at tælle mens du går - venstre, højre svarer til to trin - eller brug en skridttæller. Walking i dette tempo betyder, at du vil tage omkring 3.000 trin i løbet af 30 minutters gang. Indstilling af tredemølle til ca. 3 km / t er en nemmere måde at sikre, at du får nok moderat tempoøvelse.

Langsom hastighed - svag hældning

Forskere ved Colorado State University undersøgte virkningerne af at gå under 3 mph ved en lille stigning. Dette gav samme metaboliske fordele med mindre risiko for skade på overvægtige voksne. Den øgede resistens holdt kalorieforbrændingen op, men nedsat belastning på leddene og efterfølgende risiko for muskuloskeletale skader. Og med mindre smerte og skade, tror forskere, at vandrere kan være mere tilbøjelige til at holde sig til en motion regime.

Indikatorer for moderat træning

Din opfattede indsats er en anden indikator for, hvor svært du arbejder, når du går. MayoClinic beskriver moderat intensitetsøvelse som en forøgelse af din respirationshastighed, udvikling af let sved efter 10 minutters aktivitet og evnen til at fortsætte en samtale, mens du går. Lad din krop være din vejledning. Hvis moderat niveauaktivitet forårsager smerte eller nød, sænkes. Det er bedre at starte med let træning og øge tempoet og intensiteten gradvist.

Del:
Kommentarer