Husholdningsmiddel til Brand Ant Bites

Husholdningsmiddel til Brand Ant Bites

En ildmirebid er en smertefuld og irriterende ting at opleve, og hvis der er et angreb, hvor flere bid forekommer, kan det føre til alvorlige helbredsproblemer eller endog døden. Heldigvis oplever de fleste kun en eller to ad gangen, så behandling kræver lidt indsats eller medicinsk intervention. Men foruden over-the-counter cremer er der en bred vifte af husholdningsbehandlinger til ildmirebid, der kan bruges til at lindre smerte og hævelse.

Fire Ant Bites and Venom

Brandmyrer er anderledes end hveps eller bier, idet de kan stikke og frigive deres gift i ofreets legeme flere gange, hvilket gør dem særligt farlige i sværme. Fire ant venom indeholder en række allergifremkaldende proteiner, der udgør problemer for dem med allergi, fordi det kan føre til anafylaksi eller en alvorlig allergisk reaktion hos en person, der stakkes flere gange. Gommen er også enestående, fordi den er proteinbaseret, hæmolytisk og vandopløselig, hvilket forårsager dannelsen af ​​en lille hvid pustule, der ofte kaldes en "whitehead", hvor biden opstod.

Indledende behandling

Det første handlingsforløb er at vaske det berørte område med en blanding af sæbe og vand for at fjerne giftet fra sårets overflade. Hvis det er muligt, skal gnidningsalkohol derefter påføres, da det vil desinficere det berørte område. Følg dette op ved at påføre en vaskeklud fyldt med is til bidden i 15 til 20 minutter for at mindske hævelsen.

Husholdningsforanstaltninger --- Oversigt

Ud over det grundlæggende behandlingsforløb, der er beskrevet ovenfor, findes der en række husholdningsmidler, der kan lindre smerten og hævelsen, der ledsager en ildmyresting, og bør anvendes inden for 15 minutter efter angrebet og først efter at have vasket det berørte område grundigt.

Rengøringsmidler

Nogle mener, at husholdnings rengøringsmidler reducerer smerten og kløen forårsaget af bidden, og nogle medicinske undersøgelser validerer denne påstand. Disse omfatter: en lige blanding af blegemiddel og vand; en tyk pasta lavet af bagepulver og vand opvaskemiddel; eddike (som også er en foreslået løsning til en vandmænd) ammoniak; og hydrogenperoxid.
Ifølge bugguide.net er fortyndet blegemiddel eller ammoniak kun effektiv, når den anvendes inden for de første 15 minutter af stinget, mens eddike er ubrugelig ved behandling af en ildmørkesting.

Mad

Andre kilder, herunder controlfireants og fireant.net, tyder på, at de bedste fødevarebaserede husholdningsløsninger omfatter: en pasta fremstillet af kødmager og vand; en frisk skive løg; og en pasta lavet af salt. I tilfælde af kødmørkere observerede en undersøgelse fra 1987 imidlertid ingen terapeutisk værdi i dens påføring på en brandmørtel.

Lægemidler / Kemikalier

Medikamentbaserede eller kemiske baserede behandlinger, der kan findes i hjemmet, omfatter en pasta af knust aspirin, en lille smule hydrogenperoxid, aloe gel og arnica gel (et homøopatisk middel til behandling af smerte).

Del:
Kommentarer