Husholdnings Mold & Mushroom

Husholdnings Mold & Mushroom

Mould, også kendt som meldug, er en levende svamp og en del af en fælles gruppe af mikroorganismer, der ofte tjener en nyttig og vital rolle i miljøet. Denne gruppe omfatter svampe som gær og penicillin. Skimmel kan dog udvikle sig på mad, hvilket gør det uegnet til at forbruge. Mould (filamentøse svampe) kan vokse på fugtige steder i hjemmet, såsom brusekabine, kældre, krybningsrum og køkkener. Svampe eller anden lille svampevækst kan også udvikle sig i fugtige husholdninger.

Hvordan Mold støder på vores hjem

Muggsporer er overalt omkring os og går usynligt ind i vores hjem på folks hud, tøj, gennem opvarmning og ventilation, åbne døre, vinduer og pelsskind. Selv om nogle formsporer kan leve ved temperaturer under frysning, trives størstedelen af ​​skimmel, når fugtigheden er mere end 60 procent, og temperaturen er mellem 55 og 90 grader Fahrenheit.

Usynlig Mould Fare

Mold kan være til stede i dit hjem, selvom du ikke kan se det, skjult inde i vægge eller bag bordplader. Nogle gange er den eneste indikation af mugg en vag muggen eller muggen lugt. Mold kan være skjult bag tapet, gipsvæg eller paneler, under gulvtæppe eller gulvbelægning. Mold vokser ofte inde i vægge, hvor vand er lækket eller kondens opbygges. Hjemme i varme, fugtige klimaer er konstant genstand for mugg og skimmelvækst.

Mold Skader

Skimmelsvamp og skimmel (mug vokser på stof) sporer ødelægge, hvad de vokser på. Hvis du har skimmelsvamp i dit hjem, skal du handle hurtigt for at forhindre yderligere skade. Mould desintegrerer den struktur, den vokser på.

Sundhedsmæssige bekymringer

Sort giftig form producerer giftige kemikalier (mykotoksiner), der kan skade helbredet og nedbryde energien. Mykotoksiner er tydelige på sporerne og frigives i luften. Mange mennesker er meget allergiske over for mugg og mavesporer. Kontakt din læge, hvis nogen i din husstand frembyder allergi-relaterede symptomer som: løbende næse, nysen, næsestop, vandige øjne, hoste, hvæsen, kløe, hudirritationer, hovedpine, vejrtrækningsbesvær og træthed.

Mould Fjernelse

U.S. Environmental Protection Agency anbefaler, at du kontakter et professionelt støberfjernelsesfirma til oprydning af arealer på over 10 kvadratmeter. Små områder omkring lækre rør eller afløb kan rengøres med husholdningsblegemiddel. Mæt området med blegemiddel og skyll med rent vand. Det er umuligt at fjerne skimmelsporer i luften. Mould kræver fugt at overleve. Den bedste måde at styre fugt på er at kontrollere fugtigheden og sørge for tilstrækkelig luftcirkulation.

Del:
Kommentarer