Hurtigste måde at afmontere dit system på

Hurtigste måde at afmontere dit system på

Hæv og smerter, fordøjelsesproblemer og uforklarlig træthed er nogle af de fysiske tegn, at en krop har brug for afgiftning. Afgiftning er en århundredgamle praksis, der renser og nærer kroppen indefra ude. Fjernelse af toksinerne og erstatning af dem med sunde næringsstoffer beskytter patienten mod sygdom og genoplader deres helbred.

Grundlæggende

Afgiftning bruger flere metoder til naturligt at rense kroppen. Blandt dem giver interne organer en pause ved at faste, stimulere leveren til at skylle ud toksiner, forbedre blodets cirkulation og genopfriske sunde næringsstoffer i systemet. Tanken er at rense kroppen på mobilniveau. Processen begynder ved at bremse toksinindtaget. Alkohol, cigaretter, kaffe, mættede fedtstoffer og raffinerede sukkerarter skal fjernes fra kosten. Det samme gælder for kemisk ladede husholdningsrengøringsmidler og sundhedsplejeprodukter (sæber, deodoranter, tandpastaer). Brug naturlige alternativer i stedet. Brug yoga og meditation til at bremse de toksiner, der frigives af stress.

typer

Der er mange afgiftningsprogrammer til rådighed, men de fleste tager cirka syv dage. De fleste omfatter en kost tung på vand og frisk frugt og grøntsagssaft indtagelse. Faste kan være involveret i de første to til tre dage. Når spisningen genoptages, indeholder menuen masser af fiber, herunder brun ris og økologisk dyrkede friske frugter og grøntsager. Kål, broccoli, artiskokker, rødbeder og tang betragtes som fremragende afgiftende fødevarer. Leverens behov er taget hånd om gennem forbrug af urter som mælkebøtte rot, mælk tistle, burdock og drikke grøn te. Supplerende kost med vitamin C øger leveren produktion af glutathion, som driver ud toksiner. I mellemtiden kan afgiftning omfatte hydroterapiteknikker såsom at tage varme brusere i fem minutter efterfulgt af 30 sekunder koldt vand. Gør dette tre gange, og læg dig i seng i 30 minutter. Sved i saunaer eliminerer affald gennem sved. Tørrbørsteskind med særlige børster fjerner toksinerne indlejret i porerne. Endelig udøver og udøver yoga er gode måder at fokusere sindet på og lindre stress.

Overvejelser

Der er et par daglige trin, der kan tages for langsom toksinakkumulering. At slukke tv'et giver for eksempel tankerne tid til at tænke og nyde et par minutters stilhed. At tage i frisk luft ved at gå en tur eller læse en bog udenfor kan holde kroppen frisk også. Være sammen med familien. Tag dagligt naturlige kosttilskud og vitaminer. Drik masser af vand for kontinuerligt at skylle ud systemet.

Del:
Kommentarer