Hormonpelletterapi

Hormonpelletterapi

Hormonpelletterapi (også kendt som naturlig hormonbehandling) er en procedure, der involverer indsættelse af bioidentiske hormoner i form af små pellets under huden. Det er en smertefri procedure. Hormonpelletterapi udføres under huden på de laterale skinker. Bioidentiske hormoner ekstraheres fra planter. Hormonpillerterapi bruges ofte til at behandle symptomer på overgangsalderen.

Hormoner

Alle hormoner i de små pellets er bioidentiske, hvilket betyder, at de er en præcis molekylær matchup til humane hormoner. Hormonerne består af enten testosteron eller østradiol (hvilket er den mest afgørende kvindelige østrogen for mennesker).

Behandle

Pelletsne er sammensat og lavet med brug af sojabønner. Disse piller er enten fuldstændigt testosteron eller helt østradiol. Der er også et minuts mængde stearinsyre. De opløses helt under huden i en periode på cirka tre til seks måneder. Selvom det er lavet af sojabønner, er det ualmindeligt, at en person, der er følsom over for soja, ville have problemer, der tolererer dem.

Anvendelser

Hormonpelletterapi er almindeligt anvendt til behandling og håndtering af symptomer, der er forbundet med både overgangsalderen og perimenopausen (de år der kommer før overgangsalderen). Disse symptomer omfatter humørsvingninger, irritabilitet, hot flashes, nattesvigt, hjertebanken og vaginal tørhed.

FormĂĄl

Placeringen af ​​disse små pellets inde i kroppen kunne sammenlignes på nogle måder til at indsætte nye æggestokke i kroppen, da pellets funktion er som den tidligere funktion af æggestokkene. Disse pellets udsender gradvist hormoner i blodbanen, ligesom ovarierne gjorde før.

Hormonudskiftningsterapi

Hormonpelletterapi er et alternativ til hormonbehandling (HRT). Hunner, der vælger at anvende subkutan hormonudskiftning over traditionelle typer af hormonbehandling, gør det ofte utilfredshed med sidstnævnte eller ude af frygt for skadelige komplikationer som hjerteanfald og risiko for brystkræft. Begge disse komplikationer er usandsynlige med hormonpelleterapi.

Del:
Kommentarer