Home Remedy for Stop Dry Heaves

Home Remedy for Stop Dry Heaves

"De tørre hoveder" er et udtryk, der almindeligvis anvendes til en situation, hvor en person finder, at hun ikke er i stand til at standse det ufrivillige forsøg på at kaste op efter at indholdet af maven er blevet udvist. Kroppen fortsætter med at gå gennem bevægelserne, men der kommer ikke noget ud af munden. Dette sker, når området af hjernestammen, der styrer opkastning, er blevet over stimuleret. Med tiden vil situationen generelt løse sig selv. Mens du venter på, at dit system skal afregnes, er der et par ting, du kan forsøge at fremskynde processen.

Over disken

Hvis du tilfældigvis har nogen til rådighed, kan du tage en Dramamine. Det kan virke som at lukke lågernes dør efter at hesten er rømt, men medicinen deaktiverer kraftige hjernekemikalier kaldet neurotransmittere. Neurotransmittere bærer meddelelser, der påvirker andre dele af kroppen. Når Dramamine er til stede, bliver disse meddelelser ikke leveret, deaktiverer hjernens opkastningscenter. Antihistaminer som Antivert og Bonine har en lignende virkning på systemet og kan også bruges til at stoppe de tørre hoveder.

rehydrere

Opkastning forårsager tab af både mad og væske. For at hjælpe med din genopretning og hjælpe med at forhindre dehydrering, tag små slanger af klare væsker. Målet er at tage kun en eller to ounce ad gangen, så sip langsomt. Start med vand, svag te eller æblesaft og følg dette med 1 tsk. af cola sirup eller 2 spsk. af flad cola. Kolhydraterne hjælper med at holde dit blodsukker forhøjet, og koffein vil øge dit energiniveau. Du kan også prøve at slurpe på en Popsicle mellem vandtanker, da afkølingens kølighed har tendens til at være beroligende for halsen.

Ernæring

Når du kan holde væsker nede, skal du tænke på at udskifte tabte næringsstoffer også. Skift fra vand til ryddesuppe og Gatorade eller Pedialite. Hvis det går godt, tilsæt et par saltede kiks eller et stykke tørr toast. For en gammeldags tilgang, prøv lidt mælkrister. Placer en kop mælk i en lav, mikrobølgeovnskål. Varm mælken i mikrobølgeovnen, indtil den er varm, men ikke kogende. Tag derefter en enkelt skive let smurt toast og riv den i stykker. Læg stykkerne i skålen og lad dem absorbere den varme mælk. Den bløde smag og bløde tekstur af denne skål er let at fordøje og kan medføre en lindring af dem med forstyrret mave. Alternativt vil du måske overveje at smelte på et par ginger eller en krystaliseret ingefær, da undersøgelser i Lancet, en førende medicinsk journal i Storbritannien, viser, at ingefær i enhver form hjælper med at stoppe kvalme og opkastning.

Del:
Kommentarer