Home Remedy for forhøjet PSA

Home Remedy for forhøjet PSA

Prostatakirtlen producerer et enzymprotein kaldet prostataspecifik antigen eller PSA. En stigning i PSA kan tyde på prostatacancer, selvom det også kan betyde reduceret blodtilførsel til prostata eller urinretention. PSA udledes fra kroppen som sæd, men kan også findes i blodet. Højere niveauer findes i blodet, når PSA niveauerne er høje. Det er normalt at finde forhøjede niveauer af PSA hos mænd over 50 år.

Symptomer på forhøjet PSA

Urinhastighed med følelsen af ​​ikke at kunne tømme blæren og begrænset eller svagt urinstrøm er symptomer, der findes ved forhøjet PSA.

Væsentlig

Mænd med høje niveauer af PSA kan sænke disse niveauer naturligt uden medicin.

Livsstilændringer

Mænd, der har fundet succes med at sænke deres PSA, indbefattede naturligvis frugt og grøntsager og hele korn til deres kostvaner. De forbruger også minimal mængde koffein og alkohol. Sænkning af PSA indebærer reduktion af sukker og mættet fedt i din kost sammen med eliminering af kød helt. Hvis du ikke er i stand til at opgive kød fuldstændigt, så vælg levere stykker af kød. Sæt din mad med urter i stedet for salt.

Urter

Sænkning af cholesterol aids i reducerende niveauer af PSA. Lakris er kendt for at hjælpe med at sænke kolesterol, men bør tages i små mængder for at undgå potentielle bivirkninger forbundet med at forbruge store mængder lakrids.

Saw Palmetto bør medtages som et kosttilskud til hjælp til nedsættelse af hævelsen af ​​prostata. Saw Palmetto har haft succes med at reducere problemer med hyppig vandladning, en tilstand hos mænd med forhøjet PSA.

Grib en håndfuld nødder, der indeholder Selen. Fundet i en række forskellige nødder, kan Selen medvirke til at reducere niveauerne af PSA. De højeste niveauer af selen findes i brasilødder, men bør indtages i små mængder på grund af mulige bivirkninger.

Fysisk træning

Fysisk træning er også nyttigt at reducere kolesterol. Øvelse hjælper med at kontrollere vægtforøgelsen, som er forbundet med et højere kolesteroltal. Et lavere kolesteroltal betyder et lavere PSA niveau. Dietary ændringer tidligere nævnt vil hjælpe med vægtkontrol, men tilføjelse af fysisk bevægelse vil hjælpe mere. Tilføj en 30- til 45 minutters gåtur mindst tre gange om ugen til din rutine for at hjælpe med vægtkontrol. Tilmeld dig en yogaklasse for at hjælpe med at tabe sig og alternativt på de dage, du ikke går.

Del:
Kommentarer