Home Remedies for Yellow Fly Bites

Home Remedies for Yellow Fly Bites

Den gule flyve bid kan forårsage piercing smerte, der kan vare i timevis. Denne flyve findes almindeligvis i Florida, Sydamerika og Honduras. Kun de kvindelige gule fluer drikker blod og bidder. En gul flyve bid kan føre til alvorlig hudbetændelse og smerte, når det ikke behandles ordentligt.

Påfør comfrey creme fire til syv gange dagligt. Comfrey creme indeholder forbindelserne allantoin og mucilage, som hurtigt absorberer i huden for at lindre betændelse fra gule flyvebites. Det accelererer også cellevækst forebyggelse hud ardannelse.

Påfør et stykke løg til det bidte område. Løg indeholder en høj mængde svovlforbindelser og andre aktive ingredienser, der trækker smerten ud. Løbet reducerer hævelsen i løbet af få timer. Skær et løg i halvt og vent nogle få sekunder for at dets juice skal udtørre. Påfør på bidden, gnid i cirkulære bevægelser. Gør dette i 15 minutter. Skyl ikke ud før efter fem timer. Gentag efter behov.

Påfør te træ olie. Denne olie indeholder stoffet terpinen-4-ol, som forhindrer infektioner og reducerer betændelse i huden. Anvend te træ olie til bidområdet generøst og massage i 10 minutter. Lad det stå på din hud indtil dit næste brusebad.

Gnid en citron på det berørte område. Citroner indeholder citronsyre, som hjælper med at fortynde de toksiske virkninger af den gule flyvebid, samtidig med at man reducerer betændelsen og smerten forbundet med den. Skær en citron i halvdelen, fjern frøene og gnid den på det berørte område i 15 minutter. Lad det tørre og gentage, når det er nødvendigt.

Påfør aloe vera til det bidte område. Denne medicinske plante indeholder en høj mængde aminosyrer og vitaminer, som hjælper med at regenerere det rødnede bidte område. Det reducerer også smerten fra bidden. Brug saften direkte fra aloe vera planten. Undgå at bruge aloe geler, der sælges kommercielt, fordi de indeholder for mange ineffektive kunstige ingredienser. Prøv at købe en aloe vera plante fra en plantebutik og brug den direkte på din hud.

Tips

Vask dine hænder og det berørte område grundigt med sæbe og vand, inden du anvender nogen af ​​de ovennævnte naturlige behandlinger.

Del:
Kommentarer