Home Remedies for en baby med diarré

Home Remedies for en baby med diarré

Det kan være både frustrerende og skræmmende, når din baby udvikler diarré. Babyer kan udvikle diarré hurtigt og uden grund, som forældrene kan finde. Det er meget vigtigt, at en baby med diarré behandles straks for at forhindre dehydrering og yderligere sundhedsmæssige problemer.

Dehydrering

Et hjemmehjælpemiddel, der er blevet anbefalet i generationer til behandling af diarré hos meget små børn, er jello-vand. Jello vand fungerer fordi gelatin hjælper med at binde afføringen og stoppe diarré. Det hjælper også med at rehydrere barnet. For at lave jello vand opløses dit barns foretrukne smag af gelatine i overensstemmelse med pakningsinstruktionerne og fortynd det derefter med 2 kopper (eller flere) vand. Hæld denne blanding i dit barns flaske eller sippy cup og lad dem drikke det hele dagen. Husk dog, at den kunstige farve i gelatinen kan farve dit barns afføring, så du kan vælge en smag, der ikke er rød.

Du kan også lave din egen rehydreringsopløsning svarende til Pedialyte. Bland 1/3 kop citronkalk eller anden klar sodavand, 1/3 kop vand, 1/2 tsk salt og 1/2 tsk bagepulver. Saltet og bagepulveret hjælper med at erstatte natrium og andre elektrolytter tabt på grund af diarré.

Begge disse væsker kan fryses og tjene som hjemmelavede popsicles også. Hæld væsken i papirkopper og læg i fryseren. Efter ca. en halv time, når væsken begynder at danne is og stængerne står oprejst, skal du sætte popsiclesticks eller plastskjeer i hver kop for at fungere som håndtag. Frys fast og server.

MØGUNGE

Du skal fortsætte med at fodre dit barn regelmæssigt hele tiden, hvor han eller hun har diarré. BRAT kost er anbefalet af sundhedspersonale for børn med diarré. BRAT står for bananer, ris, æbleauce og toast. Disse fødevarer er nemme at fordøje og hjælper med at genoprette normal fordøjelse.

Bananer kan serveres hele, skiver eller mashed afhængigt af dit barns alder. Ris skal være hvid ris, kogt indtil blød og serveret uden salt eller smør. Usødet æbleauce er bedst: sukker kan forværre dit barns diarré. Til toast, brug hvidt brød - højkorns hele korn kan yderligere forstyrre fordøjelsessystemet - og tjene uden smør eller gelé.

Del:
Kommentarer