Home Drug Detox Metoder

Home Drug Detox Metoder

Narkotika afgiftning, eller detox for kort, er den proces, hvormed kroppen klarer sig af sindskiftende stoffer. Der er mange muligheder for afgiftning fra stoffer, hvoraf den ene er gennem en hjemme-detox. Over-the-counter medicin og kosttilskud kan hjælpe med at behandle symptomer på lægemiddeludtrængning og gøre afgiften mere nemmere.

Stimulerende Detox

Stimulerende midler er stoffer, der øger hjertefrekvensen, stofskiftet og andre kropsfunktioner. Narkotika i denne klasse omfatter amfetaminer, kokain, efedrin og piperaziner.

Stimulerende detox er normalt ikke en sundhedsfare, men det kan forårsage ubehagelige bivirkninger, herunder ekstrem træthed, øget appetit, kvalme, depression og overskyet tænkning. Målet med stimulerende detox er at give kroppen mulighed for at komme sig ud af belastningen af ​​stimulerende misbrug, mens genopfyldning af butikker af vigtige næringsstoffer og genopbygning af normale energiniveauer.

Opiat Detox

Opiater er stoffer, der stammer fra opiumvalmussen, der bruges til at behandle svær smerte. Morfin, codein, hydrocodon og heroin falder ind under denne kategori.

Ligesom stimulerende tilbagetrækning anses opiat detox ikke for farligt for en forholdsvis sund person. Det kan imidlertid være meget ubehageligt og kan omfatte symptomer som øget smertefølsomhed, kvalme, diarré, depression og kolde og influenzalignende symptomer. De afgifte fra opiater bør fokusere på at behandle fysiske tilbagetrækningssymptomer og genoplive kroppen for at producere egne endogene glædeliggørende kemikalier.

OTC Detox Aids

Flere over-the-counter medicin og kosttilskud er tilgængelige, der kan hjælpe med at lette symptomerne på narkotika detox, mange koster mindre end $ 20.

For trætheden af ​​stimulerende tilbagetrækning er urtens yerba mate et effektivt middel. Dets MAOI-egenskaber gør det også til et potentielt humørblødgøringsmiddel, som kan være nyttigt under det mentale "crash" af stimulerende detox. Andre stimulerende urter omfatter gingko biloba, koreansk ginseng og guarana.

De gastrointestinale virkninger af lægemiddeludtrængning kan lettes ved hjælp af urter ingefær og pebermynte. Ifølge Nih.gov forårsager ingefær færre bivirkninger end dramamin og er så effektiv til at lindre visse typer kvalme. Imodium (loperamid) stopper diarré og kramper forbundet med opiatudtrængning, mens medicin indeholdende doxylaminsuccinat kan hjælpe med at lette søvnløshed og angst.

Outlook og livsstil

Under lægemiddeldetox er det normalt at føle sig mentalt og fysisk kørt ned. Få masser af bed resten i løbet af denne tid, og hold dig til intetsigende fødevarer, der er mindre tilbøjelige til at forårsage mavesmerter. Behandle tilbagetrækning, da du ville have en dårlig sag med influenza-med masser af hvile og afslapning.

Som fysiske tilbagetrækningssymptomer falmer, kan du begynde at føle sig rastløs og irritabel. Kraftig motion er en fremragende stress-reliever, som kan bidrage til at øge produktionen af ​​endorfiner, serotonin og andre fornøjelseskemikalier i hjernen. Hold en journal over dine fremskridt, og tøv ikke med at ringe på dit supportnetværk af venner, familie og læger for at få hjælp og råd. Rådgivning, psykoterapi og 12-trins programmer som Anonyme Narcotics kan alle være effektive til at hjælpe med at opretholde en ædru livsstil.

Advarsel

Visse stoffer, herunder alkohol, benzodiazepiner og nogle sedativer, kan forårsage farlige udtagningsvirkninger, der kan være skadelige eller dødelige. Forsøg aldrig at afslutte disse lægemidler uden hjælp fra en uddannet læge og undgå abrupt ophør af alle stoffer for at undgå potentielt farlige virkninger.

Del:
Kommentarer