Hjemmemedicin for en knust nerve i halsen

Hjemmemedicin for en knust nerve i halsen

Mens pinched nerver er en almindelig lidelse, resulterer de ofte i smerte, ubehag, følelsesløshed og endda muskel træthed. Mens nerverne på bunden af ​​rygsøjlen og halsen er mest almindeligt påvirket, kan enhver nerve "klemmes", hvilket resulterer i smerte på tværs af kroppen. Med ordentlig hvile og behandling skal patienten dog opleve en vis lettelse inden for flere dage.

Forklaring

Nerverne bliver "klæbte", når for meget tryk påføres nerven ved omgivende væv, herunder brusk, knogler, sener og muskler. Når nerven oplever tryk, kan det forstyrre nervens normale funktion, hvilket resulterer i en prikkende fornemmelse, muskelsvaghed, følelsesløshed og smerte. Selv om en knækket nerve kan forekomme overalt på kroppen, er nedre ryg, nakke og skuldre mest berørt. Når disse nerver bliver pinched, påvirkes også nervens rødder, hvilket resulterer i smerter, som kan udstråle fra bunden af ​​nakken til arme, hænder eller endda ben.

Kanel Remedy

Mange homøopatiske specialister tilskynder brugen af ​​en kanelbaseret pasta til at give lindring til halsen, der lider af knuste nerver. For at lave pastaen, kombiner 1 spsk. af kanel, 1 spsk. af honning og en kvart kop rosenvand. Bland og påfør med en vaskeklud til området, og lad den stå i ca. en halv time før vask af med varmt vand. Denne kollision er kendt for at tilvejebringe lindring ved midlertidigt at lindre smerten.

Rå kartoffel afhjælpning

En ekstra homøopatisk middel til knuste nerver er at skære en rå kartoffel i tykke skiver. Læg skiverne over det ramte område og lad dem være i en halv time. Efter at kartoflen begynder at tørre, fjern og vask området med varmt vand. Dette middel er rapporteret at medvirke til at fremskynde genoprettelsen af ​​den knuste nerve og kan give relief til nogle patienter.

Sennep Olie afhjælpning

Nogle patienter har oplevet lindring fra smertefulde knuste nerver ved at påføre varm sennepolie i nakken. Denne blanding bør efterlades i nakken så længe som muligt. Sammensætningen virker tilsyneladende, fordi den hjælper med at løsne nerverne og hjælpe dem med at slappe af; denne afslapning sikrer, at nerverne tilpasses i den rigtige position.

Yderligere homøopatiske midler

Det nemmeste homøopatiske middel til en knust nerve er hvile. Patienter bør afholde sig fra enhver unødvendig fysisk aktivitet og bør sørge for at opnå seks til otte timers søvn om natten. Hertil kommer, at patienterne kan finde lindring ved at anvende is til området i fem minutter ad gangen. Patienterne kan også forsøge at sove uden en pude og sidde med ryggen rettet rigtigt oprejst. Dette sikrer, at ryggen ikke er bøjet, hvilket forværrer den nippede nerve.

Del:
Kommentarer