Hjemmelavet Thumb Splint

Hjemmelavet Thumb Splint

De fleste af os, på et eller andet tidspunkt, har fastgjort en tommelfinger eller endda sprained eller brudt det. Det kan være meget ubehageligt, hovedsagelig på grund af tendensen til at bevæge din tommelfinger, når du bruger en anden del af din hånd. Sandheden er med de fleste mindre skader, hospitalet vil kun splint det alligevel - men du skal stadig få det kontrolleret. I en knivspids vil en hjemmelavet splint imidlertid tjene sit formål, som er at immobilisere den skadede tommelfinger.

Splint Materiale

Kig rundt i huset for nogle stive eller ufleksible materiale, såsom krydsfiner, pinde, pap, Styrofoam, plast, rullet op avispapir eller endda to rullet op viskestykker. Hvis du ikke har nogen splint materiale, kan du blot bruge medicinsk tape og tape tommelfingeren til bunden af ​​din pegefinger, så det er sikkert, og du behøver ikke flytte det. Men det er bedst, hvis du kan oprette en splint, især på grund af den markante forskel i din tommelfinger til de andre fingre og dens placering.

Gør splinten

Når du laver en skinne, skal du strække den om en ¼ tomme uden for tommelens spids. Dette sikrer, at tommelfingeren forbliver sikker og hviler på spalten. Du kan enten sætte træet eller pap på hver side af tommelfingeren, eller du kan køre skinne fra bunden af ​​tommelfingeren til at lige forbi spidsen som en ”bagplade” passer til bredden og længden af ​​den skadede tommelfinger. Til denne mulighed vil du bruge et bredere stykke i modsætning til to sideskinner. Fastgør spaltmaterialet med medicinsk tape. Hvis du ikke har adgang til medicinsk tape, kan du bruge streng eller anden type tape.

Tænk ikke din næse ved lægelig opmærksomhed

Tjek tommelfingeren ofte for overskydende blå mærker, forøget hævelse, alvorlig smerte eller følelsesløshed. Du bør også søge lægehjælp. Den hjemmelavede skinne kan holde dig over, indtil du kan komme til en læge, men aldrig bruge din egen dømmekraft eller oplysningerne i denne artikel som en erstatning for sund lægelig rådgivning.

Advarsel: Hvis tommelfingeren er stærkt brudt, må lægerne muligvis revne den igen for at justere den. Således jo hurtigere du kan få det kontrolleret, jo bedre.

Del:
Kommentarer