Hjemmelavet Ski Pylon

Hjemmelavet Ski Pylon

Når du er vandski, er en af ​​de vigtigste dele ud for ski, båd og tov reb, som gør det muligt for enhver motorbåd at blive en, der kan trække vandskiere bagved. Der er flere måder at bygge en pylon på selv, i stedet for at gå ud og købe en.

Find Korrekt Pylon Bar

Den første ting du skal gøre for at installere din ski-pylon er at finde den rette ski-pylonbøjle, som du vil vedhæfte til din båd. Dette er et kraftigt stykke stål eller metal, der kan trække vægten af ​​en person, der kører på vandski på høj hastighed bag en båd uden at bøje eller bryde. Så tag det i betragtning, når du måler styrken af ​​metalpylonpolen dig vil bruge. Stål eller aluminiumspoler er sædvanligvis tilstrækkelige til disse formål, og du kan hente dem op fra en metalskrotværft eller tilpasse en fra en metalpæl, som du måske har liggende i lagerplads eller i en uønsket bunke. Du kan også have en længere metalpole skåret i længden på en hardware butik.

Korrekt højde, afstand og support

Pylonbjælken skal være i en passende højde for at køre tauet til vandskieren bag bag båden, samt en bestemt afstand bag indendørs eller påhængsmotoren. For eksempel, hvis din motor er 24 tommer fra båden dæk, så din pylon skal være mindst 32 inches lang. Du skal også sætte pylon tilbage i båden væk fra motoren, så tovet er fri for enhver hindring, mens den bliver brugt. Markér det sted, hvor du vil installere pylon på bådens gulv, og skær derefter andre metalstænger til pylonstøtter, som passer til afstanden mellem hvor du vil installere pylon og bagsiden af ​​båden, hvor motoren er placeret.

Fastgør pylon og understøtter

Før du fastgør pylon og støtter til det, skal du sørge for at skrue eller placere svejsning på gulvet på din båd uden at forårsage skade eller lækage i selve båden. Hvis du kan fastgøre pylon på gulvet, skal du bruge fire til seks kraftige stålskruer eller en punktsvejser, som sikkert kan smelte metalet på pylon og hjælpe det med at binde med bådens gulv. Vedhæft støtterne på en lignende måde ved plet svejsning eller skrue den ene ende af hver støtte i selve pylonen, og fastgør den anden ende til gulvet eller bagsiden af ​​båden. Test styrken af ​​pylonet, når du har vedhæftet det ved at trække imod det så hårdt som muligt. Metallstangen bør ikke give nogen, så der er ingen chance for at det kommer til at skære fra båden, mens du trækker en vandski.

Del:
Kommentarer