Hjemmelavet SCUBA Mask Defogger

Hjemmelavet SCUBA Mask Defogger

SCUBA dykker masker ofte tåge op som du indtaster vand, der er dramatisk varmere eller koldere end lufttemperaturen. En tåget SCUBA-maske kan forhindre din vision nok til at gøre det nødvendigt for dig at afbryde dit dykke. Du kan forhindre maskefugging med en købt maskeafdæmper eller du kan spare penge ved at bruge enkle husholdningsartikler.

Tandpasta

Du kan rense din maske med en dråbe tandpasta. Brug den tandpasta, du har omkring huset, så længe det ikke er en gel. Gnid tandpastaen i cirkler rundt om maskens linser med fingrene, som du ville med kommerciel defogger-løsning. Skyl tandpastaen ud med rent vand for at sikre, at der ikke er nogen film tilbage på overfladen af ​​maskerens linser.

Johnsons Baby Shampoo

"Scuba Diving" magasinet anbefaler at bruge Johnsons baby shampoo som et alternativ til kommerciel defogger til rengøring af din maske før et dykke. Denne bløde løsning virker godt på maskeobjektiver og vil ikke ridse deres overflade. Gnid en dråbe af shampooen på din maske, som du ville have en dråbe tandpasta eller kommerciel løsning, og husk at skylle din maske grundigt for at fjerne enhver film. Johnsons Baby Shampoo er designet til at være blid på øjnene, så enhver shampoo, du ved et uheld går på din maske, vil ikke irritere dine øjne så meget som en kommerciel defogger løsning kunne.

Spyt

Hvis du finder dig selv på en dykkerbåd uden kommerciel defogger, tandpasta eller baby shampoo praktisk og ingen at låne nogle fra, kan du bruge dit eget spyt til at rengøre din maske. Mange dykkere sværger ved denne metode, og "Scuba Diving" magasinet er enig i, at det kan fungere. Brug kun spyt som en sidste udvej, fordi det kan overføre bakterier til din maske. Hvis du bruger spytmetoden, skal du sørge for at skylle din maske grundigt, inden du sætter masken igen og igen efter dykket.

Del:
Kommentarer