Hjemmelavet romersk stol

Hjemmelavet romersk stol

Den romerske stol er en træningsenhed, der gør det muligt for brugerne at øge ryggen, enten lænner sig fremad for at arbejde i nedre ryg eller lænner sig tilbage til at arbejde i mavemusklerne. At bygge en derhjemme er en forholdsvis enkel proces og kan udføres på mange måder. Hovedmålet med opbygningen af ​​en romersk stol er at finde en måde at sikre dine fødder på, samtidig med at din overkrop kan bøje op eller ned.

Fastgør en stang til en sikker klemme eller stativ. Baren skal være mindst tre meter væk fra jorden og skal kunne forblive på plads, når den trykkes nedenfra.

Pad baren med vægtløftende puder eller andet polstring materiale. Hvis du bruger en firkantet bar, kan polstring placeres på bunden. Hvis du bruger en cylindrisk stang, er det bedst at pude rundt i hele stangen, da den kan bevæge sig.

Placer en bænk flere meter fra baren. Bænken skal være bevægelig, så den rette position kan opnås for forskellige kropstyper.

Sæt en stor taske på toppen af ​​bænken. Ideelt set kan en tung stødpose sættes på toppen af ​​bænken uden at skulle sikre den. Hvis posen ikke er tung nok til at sidde på egen hånd, kan den fastgøres til bænken med reb. Den øverste del af posen skal være omtrent samme højde som stangen.

Del:
Kommentarer