Hjemmelavet PVC Batting Cage

Hjemmelavet PVC Batting Cage

PVC batting bure gør det muligt for praktiske og overkommelige praksis omrüder for dig eller dine børn at komme i den praksis du har brug for uden at skulle bekymre dig om at bryde naboens vinduer. Med det rigtige udstyr og nogle grundlÌggende vÌrktøjer er PVC battingburer nemme at konstruere og er af et simpelt design, sü det er ikke sü skrÌmmende at tage dem ned til opbevaring, da det kan lyde. Det meste af det nødvendige udstyr kan findes i hjemmet forbedring butikker, og baseball bur netting virker som en passende barriere for bolde, der ellers ville flyve ud af din gürd.

Trin 1

Brug T-stik til at fastgøre otte 5-fods sektioner af PVC-rør sammen, sü du har en 40-fods sektion. Gentag dette, indtil du har i alt fire 40-fods sektioner af PVC.

Trin 2

Brug en T-stik til at fastgøre to 7-fods sektioner af PVC-rør. Gentag dette, indtil du ender med fire 14-fods sektioner af PVC-rør, hver sektion sikret med en T-stik i midten.

Trin 3

Brug de 14-fods og 40-fods sektioner af PVC til at skabe to store rektangler. Brug tre-vejs hjørneforbindelser til at sikre dem sammen i hjørnerne.

Trin 4

Indsæt en 6-fods længde af PVC oprejst i hver opadvendt konnektoråbning, der forbliver. På toppen af ​​hver 6-fods sektion af PVC skal du placere en firevejs stik. Følg konturerne af rektanglerne nedenfor, og sørg for at placere hjørneformede stik i hvert hjørne.

Trin 5

Monter PVC-rørstykker mellem hver stik for at skabe et andet rektangel. Gentag Trin 4 her ved at placere en anden sektion af 6-fods PVC-rør opret i hver konnektoråbning. Brug det resterende rektangel, der blev bygget i trin 3 for at placere oven på hele samlingen for at afslutte rammen af ​​buret.

Trin 6

Drape baseball bur netting over buret og lad det hÌnge løst. Fastgør netvÌrket pü plads ved at bruge lynlister til at fastgøre nettingen til PVC-rørene hvert par tommer. Husk at lade netdrabet vÌre lidt løst.

Del:
Kommentarer