Hjemmelavet Night Splint for Plantar Fasciitis

Hjemmelavet Night Splint for Plantar Fasciitis

Plantar fasciitis er en af ​​de mest almindelige årsager til smerte i bunden af ​​foden. Det er betændelsen i et bånd af væv kaldet plantar fascia, der forbinder hælbenet til tæerne. Symptomer på plantar fasciitis omfatter brændende og bankende ved fodens eller hælens bue, der ofte er værre første ting om morgenen. Efterhånden som vævslimberne bliver op igennem hele dagen, bør smerten mindske nogle, og en natskinne vil hjælpe, når du går i seng.

Behandling

Plantar fasciitis er almindelig i sport, der involverer løb, dans eller hoppe. Det præsenterer også i overvægtige personer, gravide kvinder og dem, der bærer sko uden tilstrækkelig støtte til buen.

For at behandle plantar fasciitis, strække din plantar fascia ved at stå foran en mur med dine fødder fladt på gulvet og dine arme udstrakte, så dine hænder rører væggen. Læn dig fremad i en væg og læg mere stress på den berørte fod, indtil du føler en strækning i din akillessænde og kalv. Massage bunden af ​​din fod for at løsne fascia. Rul din fod frem og tilbage på en kold flaske vand for at massere foden og reducere betændelsen på samme tid og sove med en natteskinne. En natskinne holder plantar fascia, akillessænder og kalvemuskler i en forsigtigt strakt stilling, så plantar fascia ikke strammer natten over. Bær natklumpen, indtil dine symptomer forbedres.

Hjemmelavet nat splinter

Night splinter kan købes, generelt i en butik, der sælger medicinske forsyninger, eller kan fremstilles med fælles materialer. Købte splinter er lavet af en række forskellige materialer, herunder elastisk, velcro, neopren, bomuld, glasfiber eller plast. Hjemmelavede splinter er lavet af de samme materialer.

Husk at målet med en natskinne er at placere foden i en bøjet position, indtil du føler en blid strækning langs plantar fascia ved at trække tæerne mod knæene. Sæt et elastikbånd eller ace bandage rundt om foden og skinnebenet på en sådan måde at opnå dette. For yderligere at strække plantar fascia, og hjælpe foden fra at pege om natten, læg et hårdt materiale imod bunden af ​​foden, før du indpakker det med elastikbåndet eller aceforbindelsen. Hårde materialer omfatter stive over-the-counter indsatser, eller et tyndt stykke hårdt plast eller glasfiber, der kan indpakkes i spalten.

Forsøg at lave en hjemmelavet natklump fra en lang sok, som en rørstik. For eksempel tag en rørstuds og sy to løkker på den, en på soklen rundt om midten af ​​skinnet og den anden i slutningen af ​​sokken, hvor tæerne går. Tag en snor, shoestring eller strimmel af klud eller elastik og træk det gennem løkken ned ved tæerne. Træk begge ender af båndet, indtil du føler en strækning langs bunden af ​​foden, og ank derefter den til løkken i soklen på skinnbenet. Hvis du foretrækker en anden metode til sikring af ledningen, skal du bruge velcro eller en anden type fiksering til at konstruere enheden.

Forebyggelse

Forhindre plantar fasciitis ved at korrigere eventuelle biomekaniske problemer ved at strække Achilles senen og kalvemusklerne og ved at styrke buen gennem øvelser som håndklæde krøller, marmor pickups og tå kraner.

Del:
Kommentarer