Hjemmelavet kvindelig vask

Hjemmelavet kvindelig vask

Du har set de mange tv-annoncer til feminin vask. Som følge heraf tror mange kvinder, at der er noget galt med lugten af ​​deres vulva (den ydre del af vagina) og vagina. Din vagina er selvrensende og behøver ikke særlige produkter eller douching, hvilket kun forstyrrer sin naturlige syrebalance. Douchering udsætter din vagina for skadelige bakterier og infektion. Mange feminine hygiejneprodukter indeholder også skadelige kemikalier, der kan komme ind i blodbanen. Alkaliske produkter som sæbe efterlader din vagina og vulva tilbøjelige til infektion.

Vand

Vask din vulva med varmt vand hver dag, mens du bruser eller bader. Almindeligt varmt vand er den bedste feminine vask, du kan bruge.

Hvid eddike

Bland en spiseskefulde destilleret hvid eddike med en kop vand. Hæld dette på din vulva; Skyll derefter med vand. Denne hjemmelavede feminine vask giver din vulva lugtfri. Da det er ugiftigt, vil du ikke opleve breakouts eller udslæt som du måtte have med sæbe.

Aloe Vera Gel

Lav en feminin vask til din vulva ved hjælp af aloe vera planten. Skive åbne et aloe vera blad og skrabe gelen ud. Bland det med vand i en lille skål; Anvend derefter det på din vulva. Skyl med varmt vand.

Brintoverilte

Rens din vulva med en blanding af en kop hydrogenperoxid og tre kopper vand. Dette er en anden ugiftig feminin vask, der efterlader din vulva lugtfri.

Udslæt og kløe

Tilsæt to spiseskefulde af glat elmbarkpulver til en kop vand. Bland godt for at skabe en tyk, slimet gel. Påfør din vulva for at berolige kløe, du måtte have. Slippery Elm vil også helbrede udslæt omkring din vulva. Skyl med vand.

Indkøbsartikler

Køb destilleret hvid eddike billigt på enhver købmand. Hydrogenperoxid er også billigt og sælges i nogle købmandsforretninger og alle apoteker. Køb aloe vera planter på et planteskole, eller du kan købe aloe vera gel i nogle apoteker, de fleste naturlige sundhed mad butikker og online. Slippery elm bark pulver kan købes hos sundhed mad butikker og online.

Advarsler

Tør altid af og rengør dit analområde foran og tilbage. Dette forhindrer bakterier i at komme ind i din vagina.

Undgå at bruge antibakterielle sæbe og æteriske olier på din vulva og vagina. Disse ødelægger sunde bakterier og udsætter dig for infektion.

Undgå at bruge vaginale sprøjter og vaginale deodoranter.

Hvis du er foreskrevet et antibiotikum, har du dobbelt risiko for at få en vaginal infektion. Tal med din læge om også at tage en probiotisk eller sund bakterier som acidophilus for at erstatte sunde bakterier i din vagina og krop.

Brug altid løse bomuldsundertøj eller undertøj med en bomuldskrot. Syntetiske materialer og tætte undertøj fører til vaginale infektioner.

Brug umættede puder og tamponer. Skift dem hver fjerde til otte timer.

Del:
Kommentarer