Hjemmelavet krydsningsmål

Hjemmelavet krydsningsmål

Hjemmelavede bueskydningsmål er ikke vanskelige at konstruere, og materialerne er let tilgængelige. Nøglen til et godt mål er en backstop for sikkerhed og evnen til at fjerne og genoprette pilene, når de rammer målet. Velkonstruerede mål er også holdbare og vil vare i meget lang tid.

Tæppe og pap Stabler

Stak lignende stykker af skrottæppe og pap, indtil du har nået den ønskede størrelse. Det beløb, du bruger af enten materiale, er ikke vigtigt. De arbejder begge lige godt. Sæt to kraftige spænderbånd rundt om stakken og anbring drejningsmoment på spærren, indtil stakken er tæt komprimeret. Arranger målet, så lagene er synlige for skydderen. Det komprimerede materiale stopper pile uden at gribe dem. Pilene vil kile mellem lag og trække let efter støt.

Hø- og halmbaler

Stakhø eller halmbaler tre høj og to dyb for at gøre et hurtigt og let mål. Lad båndet på balerne for stabilitet og for at forhindre dem i at falde i stykker. Udskriv eller tegne papirmål og fastgør dem til balerne med et tyndt søm på hvert hjørne. Placer balerne i et tørt område for at bevare dem i meget lang tid.

Gamle beklædning

Fyld en papkasse med gamle tøj, håndklæder og klude. Fold og komprimere tøjet i boksen så tæt som muligt. Helt ombrydes og dækker boksen med duct tape. Brug mindst to lag tape til at holde komprimeringen og opretholde stivhed i kassen. Målet er ideelt som et lavt budget og let at gøre mulighed.

Backstops for Safety

Tilføj altid en backstop bag dit mål for sikkerhed. Naturlige backstops som klippeformationer, høje jordberms, bjergskråninger og mursten er effektive. Stack cinder blokke hvis ingen backstop er tilgængelig. Bagstoppet forhindrer omstrejfende pile i at skabe en sikkerhedsrisiko. Placer også målet i et sikkert område, hvor skydning af en armbue eller en traditionel bue er lovlig og godkendt af dine naboer og dem, der bor tæt.

Del:
Kommentarer