Hjemmelavet behandling for øjeblikkelig forstoppelse

Hjemmelavet behandling for øjeblikkelig forstoppelse

Forstoppelse indebærer behovet for at bruge meget kraft eller pres i et forsøg på at få afføring. På et eller andet tidspunkt lider de fleste af midlertidig forstoppelse på grund af en ændring i kost, sygdom eller receptpligtig medicin. Selv om der er kommercielle produkter til rådighed for at lindre forstoppelse, kan hjemmelavede midler også give øjeblikkelig lindring af forstoppelse, som også kan lindre gas, smerte og tilhørende opblødt mave, der går sammen med forstoppelse.

Fyld en kobberkande med vand og læg dåsen på tælleren natten over. Drikke et glas vand fra kobberkanden næste morgen for øjeblikkelig lindring af forstoppelse.

Hæld 1/2 kop gulerodssaft i et glas, som en alternativ metode, og tilsæt derefter 1/2 kop spinatjuice. Bland kombinationen godt med en ske.

Drik gulerods- og spinatjuice-kombinationen om morgenen eller pĂĄ en anden tid pĂĄ dagen, hvor du vil have et par timer hjemme, inden du skal forlade arbejde eller andre forpligtelser.

Tips

Drik 6 til 8 kopper vand om dagen, spis den anbefalede mængde portioner af frugt og grønt om dagen og tag en tur efter aftensmaden. Alle disse vaner vil bidrage til en sund fordøjelsesproces.

Advarsler

Se din læge, hvis forstoppelse er et tilbagevendende problem og ikke kan lindres med hjemme eller kommercielle retsmidler.

Del:
Kommentarer