Hjemmelavet Agility Ladder

Hjemmelavet Agility Ladder

Agility øvelser er begunstiget af fitness entusiaster og atleter. Hjemmelavede agility stiger arbejde såvel som den ægte aftale for at forbedre din hastighed og nimbleness. Ethvert antal hurtige og omkostningseffektive metoder kan anvendes til at lave skabelonen.

Statisk Agility Ladder

Hvis du gør din træning på samme sted hver dag, kan du oprette en statisk agility stige, der ikke bevæger sig eller flyttes. Dette er nok den nemmeste art at oprette. Alt du skal gøre er at bruge kridt til at tegne to parallelle linjer, der er 15 fod lange og 18 inches fra hinanden. Tegn tværgående linjer 15 til 20 inches fra hinanden, imellem og langs længden af ​​de to 15 fod linjer for at skabe stigenes "skridt".

Mobile Agility Ladder

Hvis du ændrer placeringen af ​​din træning, kan du oprette en agility stige, der kan gå overalt, hvor du beslutter dig for at træne: din parkeringsplads, parken, motionsrummet eller stranden eller andre steder du kan forestille dig.

For at lave en mobil stige er det bedste at bruge garn eller reb. Ved at bruge de samme dimensioner, pakker du tværsnit med en tyndere streng. Dette forlader ofte "vinger" på stigen, som er tværsnit, der strækker sig ud over de to parallelle basislinjer.

Hvis du vil lave en renere stige, kan du bruge pakkestropper. Brug disse som basislinjer og reb for krydsene. Fold stropperne over rebet, og brug enten et stoflim eller hæft korsene på plads. Rul det op og læg det i en rygsæk for at tage med dig, uanset hvor du tager træningsudstyr.

Variation

Som nævnt ovenfor med rebstigen kan du have vinger, der strækker sig på krydsene. Dette kan faktisk forbedre træningen ved at give dig en anden linje til at hoppe over og udfordre forskellige footwork mønstre. Du en også hæve disse eller gøre et skridt forhindring eller løb. Dette er normalt omkring otte til 18 inches væk fra jorden. Sørg for at bruge et materiale, der giver spænding, når du hæver dem, så du ikke rejser nemt.

Justering af afstande mellem ladestegkryds og længden af ​​stigen kan i høj grad justere din træning. Mindre trin kræver mere præcist fodarbejde, mens større trin kræver mere strøm pr. Trin til at bevæge sig. Jo flere trin, jo mere udholdenhed, du opbygger.

Del:
Kommentarer