Hjemmelavede siddebænke

Hjemmelavede siddebænke

Motion er medicin. Fysisk aktivitet forbrænder kalorier og bygger muskler, som begge hjælper med at holde vægten i kontrollen. Sterke muskler hjælper også med at forhindre skade, og hjertet og lungerne styrkes gennem et konsekvent træningsregime. Et gym medlemskab kan være dyrt, men heldigvis kan gode træningsvaner startes derhjemme. Din mave muskler ved ikke, om du arbejder på en dyr siddebænk eller en der er lavet hjemme.

Markér den elektriske slange. Mål 17 inches fra den ene ende af slangen og 12 inches fra den anden.

Sæt sikkerhedsbrillerne på. Placer 17 tommer mærket imod lejren på rørbjælken. Hold den nederste del af benderen på plads med din fod og tryk på den øverste del af røret. Bøj slangen til en 70 graders bue. Se rørføreren forsigtigt, så du ikke bøjer slangen for langt. Gentag for det andet rør. Sørg for, at begge rør passer.

Drej slangen rundt og anbring 12 tommer mærket mod ledningsbenderen. Bøj slangen på 12 tommer mærket til en 50 graders bue. Gentag med det andet rør, så begge sider matcher.

Stil de to stykker sammen på gulvet. Tape de to 17 tommer ben, så de er parallelle og sammen. De 12 tommer ben skal spredes 12 inches fra hinanden.

Bor to 1/4 tommer huller gennem de længere parallelle ben. Hvert hul skal være 4 inches fra toppen og bunden. Anbring en kuglebolt i hvert hul og stram med møtrikken.

Placer 12 x 20 tommer træet på toppen af ​​bænken. Sørg for at det er langt nok fremad, at der er mindst 4 tommer overhæng på hver side af benene.

Bor fire 1/4 tommer huller gennem træet og metalrøret. Bor et 3/4 tommer hul delvis igennem træet på toppen for at forsænke hovedet på vognbolten. Bolt træet til bunden og sørg for, at boltens hoveder er flush med toppen af ​​sædet.

Bolt den 16-tommers rør til de 17-tommers parallelle ben omkring 8 inches fra bunden. Bor gennem både de 16 tommer rør og benene. Sikre med bolte og møtrikker.

Klip to 6 tommer stykker af rørisolering. Spred lim på begge ender af 16-tommers slange og skyd rørisoleringen på begge sider.

Lim tæppeskrotet til toppen af ​​træsædet. Hvis der er nok tæppe, fold kanterne rundt i træet og fastgør det til undersiden med hæftepistolen.

Del:
Kommentarer