Hjemmelavede Bipods til Rifler

Hjemmelavede Bipods til Rifler

En simpel bipod kan bruges til at fastholde en riffels næsepunkt som et hjælpemiddel til skydning. En bipod kan gøres bærbar, så den let kan foldes op for transport og opbevaring.

Da bipoden ikke understøtter meget vægt, kan den bygges ud af let træ, hvilket yderligere forenkler opbevaring og transport. Bipods kan laves til at hvile en riffel i enhver højde.

En simpel bipod

Baseret på din typiske skydestilling skal du bestemme den højde, som du vil have riflet på. Skær to stykker træ 50 procent længere end denne afstand. Træets tykkelse er ikke kritisk, og du kan bruge alt, der er tilgængeligt. Bipods bygget ud af 1 tommer med 2 tommer træ er mere end robust nok til at holde en riffel.

Bor huller i hvert stykke træ og brug en bolt og vingemøtrik til at sikre de to stykker træ sammen. Forbind denne forbindelse på et punkt 20 procent længere end den ønskede supporthøjde. For eksempel, for en fem fods støtte, brug to syv fods træstykker og bor hullerne ved den seks fods mark.

På et tidspunkt under bolten fastgøres en rem mellem de to stykker træ. Dette kan være nylonbælte, velcro eller endda streng. Indstil længden af ​​stroppen, så bunden af ​​stativet danner en ligesidet trekant med jorden. Hvil dit rifle mellem de to stykker træ.

Hvis du bor flere par huller, kan bipoden justeres til mange forskellige højder.

Hvis det ønskes, kan træposterne polstres for at reducere chancen for at ridse dit våben.

Del:
Kommentarer