Hjem Remedy for slim Congestion i halsen

Hjem Remedy for slim Congestion i halsen

Slimkonstruktion i halsen er kun en af ​​de irriterende symptomer på en forkølelse. Det kan gøre at sluge en smertefuld og vanskelig opgave, og at spise nogle fødevarer kan være uden for spørgsmålet. At være lettet over dette problem er noget, som de fleste syge mennesker forsøger at gøre så hurtigt som muligt. For dem, der ikke kan lide at tage medicin eller besøge en læge, er der nogle hjemmemekanismer for slimhinder i halsen, der har vist sig at virke.

Saltvand

Gurglende varmt vand med lidt tilsat salt vil hjælpe med at bryde trængsel i halsen. Tag en lille mundfuld væske, vipp hovedet tilbage og gry i 15 sekunder, før du spytter vandet ud. Prøv at gøre dette mindst tre gange i løbet af hver session. Gør det tre gange om dagen i et par dage, vil sandsynligvis lette problemet.

Varme Væsker

For at lindre trængsel, øg dit indtag af varme væsker. Varmt vand, supper og bouillon kan være effektive mod at løsne slimbelastningen i halsen, beroligende området og tillade dig at sluge og trække vejret lettere. Dette vil også holde dig ude af at blive dehydreret, hvilket gør det sværere for din krop at bekæmpe infektionen.

Damp

Indånding af dampende dampe fra varmt vand kan lindre slimbelastningen i halsen. For at gøre dette skal du koge lidt vand og hælde det i en stor skål. Hold det over med et håndklæde draperet over dit hoved og indånder gennem din næse (hvis det er muligt) i 10 til 15 minutter. Som et alternativ kan du fylde en vask med kogende vand. Pas på, at du ikke brænder dig selv med vandet eller gryden. Gør dette to til tre gange om dagen for at lindre halsblokering.

UndgĂĄ at ryge

Kemikalierne i cigaretrøg gør ingenting, men forværrer slim i halsen og hjælper det med at blive sat. Det er vigtigt at undgå rygning mens overbelastet. Også bliv væk fra brugte røg i løbet af denne tid, da det er lige så ille som at ryge dig selv.

Nyttige Concoctions

Nogle gange virker medicin ikke effektivt mod slimhinder, og du skal blande nogle urter og andre drikkevarer til at rydde halsen. En sådan sammensætning involverer blanding af en tsk. af ingefær pulver med en tsk. af honning. Dette vil gøre en tyk pasta, der vil hjælpe med at opdele slim i halsen, når du spiser det tre gange om dagen.

En anden blanding består af omrøring 1/2 tsk. af gurkemeje og 1/2 tsk. af salt i en kop mælk. Hvis du drikker dette to gange dagligt, vil du løsne gunk i halsen på få dage.

Del:
Kommentarer