Hjem Remedy for Hot Wax Burn

Hjem Remedy for Hot Wax Burn

Varmt voks har længe været en favoritmetode til fjernelse af hår. Mens denne procedure blev overladt til kosmetologens fagfolk, udføres den regelmæssigt regelmæssigt i mange hjem. Desværre, hvis voksen er overophedet, kan den brænde huden. Voksforbrændinger forekommer også på andre måder, f.eks. Fra udslipte stearinlys. Men voksen kommer på din hud forbliver hjemmemedicin, der behandler den resulterende brændskade, den samme.

Fedt nok

Når du er brændt af varm voks, sænk det berørte område straks i køligt vand i mindst 20 minutter. Når brændestedet er afkølet, fjern den skadede hud fra vandet og prøv at fjerne den afkølede og hærdet voks. Hvis det løfter let af, skal du fjerne det helt. Hvis det forbliver fastgjort på huden eller forårsager unødig smerte i fjernelsen, skal du lade den være på plads midlertidigt. Dæk skadestedet med en kold, fugtig klud og lad den hvile i 10 minutter.

Undersøge

Fjern den våde klud og undersøg brændingen. Ved behandling af forbrændingen skal der foretages en vurdering af omfanget af skaden. Hvis området er rødt og smertefuldt og indeholder ingen beskadigede områder, der er større end et kvart, er det sikkert sikkert at behandle din forbrænding derhjemme. Men hvis brændkanterne er enten hvide eller sorte, hvis du kan se muskler eller knogler, eller hvis du har brændte områder større end kvart, skal du søge professionel medicinsk hjælp. Dette er også tilrådeligt, hvis forbrændingerne er på dit ansigt, fødder, hænder eller bækkenområde.

Voks

Hvis din voksbrænding er sikker at behandle hjemme, fjern eventuelt resterende voks. Hvis voks er placeret i nærheden af ​​en blister, skal den stå alene; Hvis du forsøger at fjerne det, kan blisteren gå i stykker, hvilket øger din sandsynlighed for infektion. Hvis der ikke er blærer, skylles vokset i vaselin. Gnid det forsigtigt og arbejd det i voksens overflade. Vent 10 minutter for at lade voksen blødgøre og derefter tørre væk med et væv. Rengør skadesstedet med sæbe og vand for at fjerne eventuelle spor af vaselin.

SĂĄr

Når voks er blevet fjernet, skal du dab lidt af vitamin E olie eller aloe vera gel på det skadede område. Disse forbindelser indeholder elementer, der beroliger den brændende fornemmelse og fremmer heling af beskadiget hud. Derefter belægge en steril dressing med et let lag honning og dække det sårede område. Honning har naturlige antibakterielle egenskaber, der hjælper med at forhindre hudinfektioner. Ændring af dressing, anvendelse af mere aloe eller E-vitamin, mindst tre gange dagligt. Hvis din forbrænding ikke har helbredt om to uger eller viser tegn på infektion (som forøget rødme på brændestedet eller ujævn ildelugtende udledning fra såret) søg straks lægehjælp.

Del:
Kommentarer