Hjem Remedies for Thrush Mouth

Hjem Remedies for Thrush Mouth

Oral thrush er en mundinfektion forårsaget af gær. Munden, huden og fordøjelsessystemet har naturligvis gær i dem, men det er en ubalance i bakterier og mikroorganismer, der forårsager et udbrud af spræng. Infektionen forårsager hvide læsioner på tungen, indvendige kinder og mundens tag, der ligner cottage cheese. Der er hjemme retsmidler til behandling af infektionen.

Yoghurt eller kærnemælk

Aktiv kultur yoghurt af enhver art eller kærnemælk er hjemmet kur mod spredning, der får direkte til roden af ​​problemet. Da spredning er en infektion forårsaget af gær, skaber et indre miljø uvenlig for gærproduktion den bedste måde at gøre infektionen væk. De aktive kulturer i yoghurt eller kærnemælk erstatter den normale flora i kroppen, så gæren ikke kan reproducere. Denne behandling vil sandsynligvis fjerne infektionen inden for et par dage, ifølge MedicineNet. Hvis du vælger at bruge yoghurt, skal du spise det langsomt og holde det i munden i mindst 30 sekunder, så bakteriekulturerne har direkte kontakt med de smitsomme blærer. Hvis du vælger kærnemælksruten, skal du drikke et glas to gange om dagen.

Anti-svampemuskelvand

Oral thrush kan behandles med en let blandet hjemmelavet mundskylbe. Ved at bruge to ingredienser, der er kendt for at dræbe gær, kan du oprette en gurgle, der vil hjælpe med at rydde op i tilstanden. Bland lige dele af varmt vand og æblecidereddike og tilsæt en knivspids salt, ifølge bedstemorens hjemmet. Æblecidereddinen dræber gær ved kontakt, ligesom salt. Hvis du ikke kan håndtere smagen af ​​eddike, så kan en stærkere saltvandsløsning også virke for at fjerne infektionen.

Hvidløg og løg

Hvem vidste en kur mod oral thrush kunne være så lækker? Hvidløg og løg har begge beføjelse til at ødelægge candida (gær), som er årsagen til spredning. Indarbejde mere hvidløg og løg i kosten kan hjælpe med at helbrede aktuelle gærinfektioner som thrush-og også bidrage til at forhindre fremtidige udbrud.

Passerer infektionen

Spædbørn og småbørn er ofte ramt af trøst, der er overført fra deres mødre under amning. For at forhindre passage af gær, brug ren, rå kokosnøddeolie på dine brystvorter og rundt om barnets mund. Dette vil forhindre passage af gær fra moder til barn, og olien er faktisk god for barnet.

Del:
Kommentarer