Historien om baseball for børn

Historien om baseball for børn

Baseballens sport blev spillet i en noget genkendelig form i midten af ​​1800'erne, og siden det begyndte, har der været børn, der leger sporten i sandlots, baggyder eller hvor som helst en gruppe af børn kan rustle en pind og noget tilnærmende en bold. Da baseball voksede i popularitet, gjorde det også muligt for børn at spille organiseret bold, så i dag får millioner af børn over hele verden mulighed for at lære og nyde spillet.

Skole Baseball

Baseball blev først spillet på skoleniveau allerede i 1850'erne, især af boardingskoler som Phillips Exeter og Phillips Andover. Worcester High School i Worcester, MA, kan have været den første offentlige skole for at konkurrere mod udehold, hvilket først gøres i 1859. Philadelphia Central fulgte i 1863, og gymnasier rundt om i landet dannede baseballhold i 1870'erne som baseball boomed i popularitet i efterkrigstidens æra. I dag rangler baseball nr. 4 i popularitet for gymnasiernes sport, med næsten en halv million deltagere hvert år (se Ressourcer nedenfor).

American Legion Baseball

I 1925 blev den amerikanske legion grundlagt til at støtte krigsveteraner, forgrenet til sponsorering af et ungdomsbaseballprogram, som er det ældste største baseballprogram for teenagere i USA. American Legion Baseball hævder over 10 millioner alumni, herunder 52 procent af MLB spillere (se Ressourcer nedenfor).

Lille Liga

Little League Baseball blev organiseret i 1939 for at tillade drenge, der endnu ikke var gamle nok til at spille bold til den amerikanske legion en chance for at lære spillet. Den første nogensinde Little League spil blev spillet den 6. juni 1939 mellem Lundy Lumber og Lycoming Dairy. Lundy Lumber vandt, 23-8, men Lycoming Dairy kom til sidst tilbage for at vinde det årets mesterskab. Little League i dag spilles af drenge og piger mellem 5 og 18 år på næsten 200.000 hold i mere end 80 lande, hvilket gør det til det største organiserede ungdomsportprogram i verden (se Ressourcer nedenfor).

Babe Ruth League

I 1951, kun tre år efter, at Babe Ruth døde, kom 10 mænd i Hamilton Township, NJ sammen for at danne en baseball liga for drenge mellem 13 og 15 år. Organisationen blev først kendt som Little Bigger League, men tre år senere blev omdøbt efter Babe Ruth med tilladelse fra sin enke, Claire. I 1966 begyndte Babe Ruth League at tilbyde baseball for 16-18 årige, og i 1974 fik 13-årige deres egen division. I 1983 indtrådte Babe Ruth, hvad der tidligere var Little League-territorium, med sin Bambino division, der tilbyder baseball til børn i alderen 4 til 12. Næsten en million børn deltager nu i Babe Ruth League-baseball i hele USA og i Canada (se Ressourcer nedenfor).

Cal Ripken Baseball

Endnu et andet ungdomsbaseball program opkaldt efter en stor liga superstjerne, Cal Ripken Baseball tager sit navn fra Ironman, Cal Ripken Jr., der spillede i 2.632 sammenhængende spil til Baltimore Orioles - en rekord, der ikke vil blive brudt snart, hvis nogensinde. Selv før han blev pensioneret i 2001, har Cal viet sig til at fremme ungdomsbaseball, og i 1999 ærede Babe Ruth League sig ved at ændre navnet på sin Bambino division til Cal Ripken Baseball. Cal selv er meget involveret i hans navneorganisation, og hvert år spiller hans Ripken Youth Baseball Academy i Aberdeen, MD, Cal Ripken World Series, der spilles af 11 og 12-årige spillere fra hele verden (se Ressourcer nedenfor).

Del:
Kommentarer