Historie af Badminton Rackets

Historie af Badminton Rackets

Badminton, et spil, der blev spillet i det antikke Grækenland og Egypten, har set en stor ændring i årene siden den blev officielt vedtaget af briterne i 1860'erne. Raketerne har ændret sig i form og sammensætning for at gøre sporten hurtigere.

Tidlige Badminton Rackets

Moderne badminton udviklede sig fra et spil, som børn spillede i Indien, kaldet "poona", der kom fra en sport kaldet "battledore og shuttlecock." Formålet med dette ikke-konkurrencedygtige spil var at volley shuttlecocken så længe som muligt med en padle kaldet battledore.

Badminton racketrammer

De tidligste badmintonrackete havde trærammer. Spillere søgte at have lette vægtrackete for at øge deres hastighed på retten, og de skiftede til aluminiumsrammer og brugte senere carbonfiberkompositmaterialer til lige lettere rackets.

Badminton Racket Head Shape

Badmintonracketens traditionelle ovaltype har givet plads til anden form, såsom isometrisk og diamant eller tåreformet. Den isometriske størrelse øger området af racketen kendt som "sød spot", hvilket er området for stringsne, hvor spilleren kan levere den mest kraftfulde hit til skytten.

Badminton Racket Strings

Oprindelig blev badminton strings lavet af naturlige dyretarm. For at forbedre strengspændingen og også for at øge hastigheden af ​​spillet bruger de fleste spillere syntetiske materialer som nylon, som er billigere og giver de samme kvaliteter som de naturlige strenger.

Badminton Racket Grip

Gripet på badmintonracket har også flyttet mod brugen af ​​mere syntetiske materialer. Polyuretan og andre typer håndtag hjælper spilleren fra at tabe sit greb på håndtaget og opbygge diameteren, så hånden er behagelig.

Del:
Kommentarer