Historie af AND1 Sko

Historie af AND1 Sko

And1 er en basketball tøj og sko selskab, der hurtigt blev en af ​​Nike og Adidas største konkurrenter, siden dets oprettelse i 1993. And1 begyndte som en beklædning selskab som bød på en silhuet af en basketballspiller ledsaget af en af ​​deres mange varemærke trash taler slogans. Mange mennesker, der ikke er bekendt med basketball, forstår ikke etymologien af ​​navnet And1. Navnet er givet fra et leg i basketball, hvor en spiller vil blive forkælet, da de laver en kurv. Spilleren er så tildelt et gratis kaste eller "And1".

Historie

And1-beklædnings- og skoforretningen blev oprindeligt startet som et simpelt skoleprojekt. Tre studerende, der deltog i Pennsylvania, Jay Gilbert, Tom Austin og Seth Berger, krediteres med at starte dette firma i 1993.

slogans

Den store reklamecache for And1-firmaet var i de skraldespaltende sloganer, som de plejede at gøre alle deres tøj med. Sætninger som; "Mit spil er som ris, et minut og du er færdig," "De kalder mig borgmesteren, fordi jeg gøre alt mit arbejde fra centrum," eller "Når en dunk er værd tre punkter, jeg vil begynde at gøre det, "var de normale typer af slogans, som And1 ville bruge. Ikke overraskende skabte denne kampagne meget af And1s tidlige succes og gjorde dem ganske populære blandt børn, teenagere og unge voksne.

Stephan Marbury

Hvad der virkelig ophøjet And1 ind i den respektable sko virksomheder med folk som Nike, Adidas og Reebok, var tilføjelsen af ​​NBA stjerne, Stephan Marbury, som en endorser. I 1997 afslog Stephan Marbury mange andre skoforretninger for at underskrive en kontrakt med det mindre kendte And1-selskab. Dette fremdrives And1 til senere kunne logge andre NBA stjerner som Stephans Minnesota Timberwolve holdkammerat, Kevin Garnett, at en talsmand aftale. Nu kan And1 sko ses at blive brugt af mange af dagens basketball Stars.

Spring til min Lou

And1s næste store splash ville komme takket være en ukendt basketballstjerne. Rafer Alston, som i 2009 var medlem af Houston Rockets, gik en gang til basketballnavnet Skip to My Lou. Han var berømt for at lave kreative og uhørte dribblingbevægelser med basketballen. I 1999 tilbød And1 et bånd af Skip To My Lous basketball tricks, når et par af deres sko blev solgt. Takket være dette blev der købt lige over 185.000 bånd og par sko.

And1 Mixtape

På baggrund af succesen med Rafer Alstons video skabte And1 en række "mixtapes", der viste, at forskellige streetball-spillere gjorde fantastiske dunks og tricks med basketballen. Dette lancerede en meget vellykket tur, hvor And1 mixtape holdet ville gå rundt til forskellige steder at udføre. Tak for det meste til disse "mixtapes" And1 basketballsko har hjørnet markedet på undergrunds- og street-ball demografien.

Del:
Kommentarer