Hip Flexor Skadesbehandlinger

Hip Flexor Skadesbehandlinger

Hæftbøjningsskader er forårsaget af akutt traume, dårlig styrke og fleksibilitet, eller undertiden svage muskler i underlivet, hvilket minimerer bækkenets stabilitet. Det kan behandles hjemme med nogle grundlæggende behandlingsmetoder, efterfulgt af nogle enkle rehabiliteringsstrækninger og øvelser, der hjælper med at genoprette mobiliteten og vende tilbage til almindelig atletisk aktivitet.

Is

For det første er is nødvendig for at lindre smerter og reducere hævelsen af ​​hoftebøjningsmuskulaturen. Is bør påføres i intervaller på 20 minutter, hver tredje til fire timer i de første to eller tre dage efter skaden. Dette bør hjælpe med at lindre smerten og enhver hævelse, der er opstået. I løbet af denne tid skal du placere en pude mellem dine ben i søvn for at lette trykket på den skadede hofte.

Medicin

Efter den første smerte er faldet, kan antiinflammatorisk medicin som ibuprofen tages for at holde betændelse og smerte ud af hofte muskelen, så du kan gå videre til rehabilitering, stretching og øvelser. Tag kun medicin efter behov, efter doseringsinstruktionerne på pakken.

Rehabilitering

Fleksibilitet og styrke er afgørende for at vende tilbage til normal aktivitet efter en hoftefleksorskade, og rehabiliteringsøvelser fokuserer på disse vigtige fysiske aspekter. Fysioterapi vil give den bedste samlede tilbagesøgningshastighed fra alvorlige hofteskader, men at genvinde fra mindre skade og overforbrug tager nogle simple strækninger. Husk at strække to gange dagligt, selv om du ikke arbejder på dage. Stretch både de skadede og ubeskadigede ben for at være sikker på, at fleksibilitet opretholdes overalt.

Hip Flexor Stretch

Prøv først hip flexor stretch for at øge fleksibiliteten. Kneel med det skadede ben fremad, mens du flader din nedre ryg og lænner dine hofter fremad. Fortsæt læn dig langsomt frem til du føler en strækning på forsiden af ​​din hofte. Hold dette i 10 til 20 sekunder og gentag på den anden side.

Quadriceps Stretch

For yderligere fleksibilitet, fortsæt med quadriceps stretch. Ansigt en mur og bøj dig selv med armen på siden af ​​dit ubesværede ben. Træk foden af ​​det skadede ben mod dine skinker, hold ryggen lige og knæ sammen. Hold det strække i 10 til 20 sekunder, og du skal føle at indersiden af ​​hofter begynder at strække såvel som quadriceps. Gentag på den anden side.

Heel Slide

Overgang fra fleksibilitet til styrke med hælglideren. Start hælen glide ved at sidde med dine ben ud, tæerne pegede op. Skub hælen af ​​det skadede ben mod din skind og træk knæet til brystet. Udfør tre sæt med 10 og skift derefter til den anden side.

Lige ben hæve

Til sidst øges det lige ben for at øge hoftestyrken. Lig på ryggen med dine ben foran dig. Bøj det ubesværede ben, og hæv det skadede ben omkring otte inches ud af gulvet, mens du bøjer lårmusklen. Hold hver gentagelse i cirka fem sekunder. Udfør tre sæt med 10 og skift til den anden side.

Del:
Kommentarer