High School Cheerleading Regler og Regler i Pennsylvania

High School Cheerleading Regler og Regler i Pennsylvania

Cheerleading er en konkurrencedygtig sport med tumbling, rutiner, hopp og dans. I Pennsylvania er cheerleading ikke reguleret af Pennsylvania Interscholastic Athletic Associate (PIAA), men de fleste skoler følger stadig PIAA's retningslinjer for cheerleading sammen med andre sportsgrene. Pennsylvania State Athletic Conference giver også en liste over sikkerhedsforskrifter, der skal følges af alle Pennsylvania High School cheerleading teams.

Berettigelse

For at high school cheerleaders skal være berettiget til at juble på sportsbegivenheder og / eller deltage i konkurrencer, er der flere regler for støtteberettigelse. Før enhver aktivitet med holdet begynder, undergår alle atleter meget fysisk undersøgelse og ryddes for deltagelse i aktiviteten. Også før en medlem af cheerleading-teamet skal en forældremyndighedsformular underskrives af en forælder eller værge. Cheerleader skal være indskrevet i cheerleading-teamets skole og være til stede på konkurrenceredagen for at være berettiget.

Coaching

Ifølge Pennsylvania State Athletic Conference (PSAC) skal en cheerleading coach eller rådgiver være til stede i alle former for praksis, spil og konkurrencer. Træneren eller rådgiveren skal være certificeret i førstehjælp og HLR. Korrekt udstyr og spotting og træning er et must for cheerleading trænere. For at være inden for sikkerhedsforskrifterne skal cheerleading trænere forstå deres squads evne og begrænse holdets aktivitet i overensstemmelse hermed.

Øve sig

Under praksis, i overensstemmelse med PSAC, skal cheerleaders engagere sig i en strækningsrutine, inden de begynder aktivitet. Cheerleaders skal også deltage i et styrket program. Færdigheder, der ikke er blevet perfekeret, bør ikke forsøges af cheerleaders under praksis. Brugen af ​​mini-trampoliner og visse elevatorer er forbudt.

Del:
Kommentarer