High School Baseball Pitching Regler

High School Baseball Pitching Regler

Hvert år udsteder National Federation of High School Associations (NFHS) regler for high school baseball. Mens de officielle baseballregler sjældent ændres, reviderer NFHS ofte sine regler for at forbedre sikkerheden hos high school spillere. Sørg for at tjekke den nyeste version af pitching reglerne før du starter din næste high school baseball sæson.

Pitching Motion

Ved afvikling skal kanden starte mod smeten og må ikke pumpe sine arme mere end to gange. Windup må ikke starte, før begge fangstens fødder ligger inden for fangstens kasse. Når kanden kommer til den indstillede position, skal han komme til et fuldstændigt stop, inden han adskiller sine hænder for at levere bolden. Mens den er i den indstillede position, skal hele handsken ligge under krukken. Kanden skal træde væk fra pitching gummi, hvis han ønsker at genoprette sin krop eller hænder efter at være blevet indstillet. Hvis kandehovedets ikke-pivotfod krydser bakkanten af ​​hældningsgummiet, skal kuglen leveres til hjemmeplade og ikke kastes mod en base som et forsøg på at afhente en løber. Manglende overholdelse af disse procedurer vil resultere i en bjælke, der giver baserunners mulighed for at fremme en base.

Mound Konferencer

Træneren får lov til at komme til mounden til en konference med krukken tre gange i løbet af spillet, herunder to gange i samme bat. Hvis kanden er fjernet, tæller konferencen ikke imod denne grænse på tre. Efter de tre konferencer er blevet brugt, kan træneren stadig komme ud til en fjerdeplads, men kanden skal fjernes fra højden. Det betragtes som en konference, så snart træneren går på tværs af en af ​​de foul linjer. Under ekstraindkomne spil er en konference tilladt i hver ekstra inning. Disse ekstra konferencer kan ikke gemmes og bruges i senere innings.

Substitution Regler

En kande kan fjernes fra højden og forblive i spillet ved at skifte til en anden fielding position. Hvis han er fjernet fra spillet, må han ikke genindtræde som en spiller i en senere inning. Medmindre kanden er skadet i løbet af bat, skal han tonehøjde, indtil den første batter er ude eller har nået bunden. En reliefkande skal også fuldføre en fuld bat, før han kan udskiftes med en anden reliefkande, medmindre han opretholder en skade og kan ikke fortsætte. En reliefkande får lov til at lave otte opvarmningspunkter, selv når man kommer ind i spillet midt i en inning.

Del:
Kommentarer