Hernia Mesh Reparation Komplikationer

Hernia Mesh Reparation Komplikationer

Hernia mesh reparation kirurgi er oftest anbefales til patienten med en inguinal brok, som opstår, når en del af tarmen skubber gennem et svagt område i maven for at skabe en bulge. Symptomer på en brok kan omfatte smerte, især under sådanne handlinger som hoste, løfte tunge genstande eller træne. Selvom ikke alle brok er farlige, kan reparation hjælpe en patient med at få mindre smerte. Som ved alle kirurgiske procedurer kan reparation af brokhvirvler resultere i komplikationer. Derfor skal patienter have en god forståelse for skader, der kan opstå efter operationen.

Vævskader

En af fordelene ved netværksreparation af brokken er, at kirurgen ikke behøver at lave mange interne snit, hvilket minimerer behovet for sting eller cauterization (brug af varme for at holde væv fra blødning). Skader på det omgivende væv og organer (såsom tarmene, blodkarrene og nerverne) kan dog stadig forekomme. Af denne årsag skal patienten finde en kirurg, der har betydelig erfaring med brok-reparation, især ved reparation af brokhvirvler.

Vanskeligheder Urinering

Fordi kroppen er ved at justere og helbrede efter kirurgisk kirurgi, har patienterne ofte svært ved at urinere efter proceduren. Patientens kirurg kan løse dette problem ved at indsætte et midlertidigt rør, der leder til urinblæren. Efter at kirurgen har fastslået, at tilstrækkelig tid er gået (baseret på patientens tilstand og genopretning), kan røret fjernes, og normal urinfunktion skal genoprettes.

Infektion

Fordi kroppens indre hulrum udsættes under operationen, kan patienter opleve smertefulde infektioner efter hernia mesh reparation. Bakterier kan invadere det kirurgiske område og få kroppen til at afvise det nyinstallerede mesh. Symptomer på denne infektionstype omfatter rødme, hævelse på sårstedet, feber og smerte. Behandlinger for disse infektioner omfatter fjernelse af mesh og initierende antibiotika for at fjerne kroppen af ​​skadelige bakterier.

Udenlandske legemsafvisning

Selv om det syntetiske net er beregnet til at virke som en forlængelse af kroppens egne væv ved at styrke området, kan kroppen til tider afvise masken efter operationen. Denne afvisning kan forårsage flere interne reaktioner, herunder vævsdød, udvikling af arvæv eller vævsinflammation. I disse tilfælde fjernes masken oftest, og en anden kirurgisk tilgang er forsøgt at reparere brokken.

Tilbagevenden

Hvorvidt brokhinden vokser for stor til, at masken holder fast, eller hvis masken begynder at bryde ned, er herniafornyelse altid muligt. Hvis en patient begynder at opleve hernia symptomer igen, især i samme abdominale sektion, har masken måske ikke tilstrækkeligt repareret brokområdet. Mere invasiv kirurgi kan angives, hvis brokene genopstår efter reparation.

Del:
Kommentarer