Hernia Mesh Problemer

Hernia Mesh Problemer

Ifølge Society of American Gastrointestinal Endoscopic Surgeons udføres omkring 600.000 brok reparationsoperationer i USA hvert år. Surgerier kan udføres ved brug af konventionelle eller "åbne" kirurgiske teknikker eller ved laparoskopisk kirurgi, hvilket typisk indebærer et mindre snit. Langt størstedelen af ​​operationer udføres for at indsætte en maskeplast til at reparere eller "lukke" åbningen i bukvæggen.

Mulige komplikationer

Efter operationen oplever nogle patienter hævelse på grund af væske fanget i eller omkring netindsatsen. I nogle tilfælde spredes væsken uden medicinsk intervention. I andre kan lægen muligvis dræne væsken (typisk en in-office procedure).

Nogle patienter udvikler infektioner efter operationen. I mange tilfælde kan disse infektioner behandles med et kort kursus af antibiotika, og de genopstår ikke.

Nogle bekræftede rapporter er blevet foretaget med hensyn til kirurgisk implanteret mesh bliver dislodged og tillader en gentagelse af brok. Selv om sådanne komplikationer er relativt usandsynlige, bør enhver hævelse eller uventet smerte i og omkring den behandlede brok undersøges af din læge. En feber kan også indikere en komplikation, der kræver medicinsk behandling; kontakt din læge, hvis du har feber efter operationen.

Recalls, Polyester og andre problemer med Mesh

I 2006 tilbagekaldte US FDA Proceed Surgical Mesh produkter, fordi lagene kan adskilles, og når polypropylenlaget er udsat for tarmene, har patienterne øget risikoen for adhæsioner og tarmfistulering. I 2005 tilbagekaldte US FDA Composix Kugel Mesh Patches, fordi de kan bryde og forårsage tarmperforeringer eller fistler. Composix-produktets tilbagekaldelse blev udvidet i 2006 og 2007 til at dække andre produktmodeller.

Selv om der er opstået en række problemer og tilbagekaldelser af meshmateriale gennem årene, er det stadig den foretrukne metode at reparere en abdominal brok med mesh.

En undersøgelse, der blev offentliggjort i 2000, sammenlignede patienter, der enten havde brokekirurgi eller suturreparation. Tre år efter operationen havde 43 procent af patienterne, der fik suturreparation, en hernia gentagelse sammenlignet med 24 procent af dem, hvis hernier blev repareret med mesh.

En langsigtet undersøgelse foretaget på Baystate Medical Center Campus af Tufts University School of Medicine i Massachusetts afsluttende i 1994 viste, at brugen af ​​multifilamentet polyester mesh resulterede i en signifikant højere komplikationsgrad pr. Patient, herunder infektioner og mere tilbagevendende brok, dog placeringsteknik havde ingen betydning for patientens udfald. Undersøgelsen konkluderede, at polyesternet ikke længere bør bruges til incisionshernia-reparation.

Hvad er en brok?

Mens de fleste brokoperationer involverer abdominal brok, kan udtrykket "brok" ​​referere til ethvert sted i kroppen, hvor en del af et organ stikker ud gennem et svækket område eller en tåre i en muskelvæg. Med mavehernia kan tarmkanalen "fanges" i den hernierede del af abdominalvæggen.

Hernia Reparation

Hovedparten af ​​brokene kræver kirurgi. Hernia kirurgi er normalt påkrævet for at omplacere den del af orglet, der udstikker fra åbningen og for at lukke åbningen.

History of Hernia Mesh

På 1800'erne bemærkede lægerne, at der var behov for et kunstigt materiale til at forstærke væggene i maven efter traumer eller kirurgi. Det var et århundrede senere, i 1959, da Francis Usher introducerede et polyethylennet. I dag klassificeres biomedicinske mesh materialer baseret på materialets fysiske egenskaber - vigtigst, porestørrelse og relateret porøsitet.

Del:
Kommentarer