Gym træning rutiner for at tabe sig

Gym træning rutiner for at tabe sig

Vægttab kan være en vanskelig proces at gå igennem. Mellem kost og motion kan det være svært at holde fast i din plan. Dieting på en sund måde vil hjælpe din krop til at løbe glat og forbrænde kalorier mere effektivt. Motion vil have samme effekt. Du kan inkludere tre hovedtyper af motion, der skal gøres regelmæssigt i en gym rutine, der vil arbejde din krop og hjælpe dig med at tabe sig.

Strækker

Stretching hjælper med at genoprette kropsholdning. Med god kropsholdning vil dit blod strømme mere effektivt og holde dine organer sundere.

Bøj ned og berør tæerne. Hold det i 10 sekunder. Kom tilbage og strække dine arme til loftet. Hold det i 10 sekunder. Sæt din venstre arm i luften og tag den bag din ryg. Hold din albue pegede på loftet. Tag din højre hånd og læg den på din albue. Bøj til højre side. Omvendte arme og bøje til venstre. Tag nu dine hænder og læg dem på dine hofter. Drej dine hofter fra side til side. Gør dette til 10 reps på hver side. Sid på jorden og skub begge benene fremad, så langt de kan gå. Spred dem bredt. Tag dine hænder og læg dem på en fod, strækker sig så langt som muligt. Hold i 10 sekunder. Flyt dine hænder til det andet ben og hold. Tag dine fødder sammen. Stram dine hænder mod dine fødder og hold i 10 sekunder. Hvis du kan, bringe dig selv til krabbe gå position. Dette er en position hvor du vil være på alle fire med ryggen mod jorden. Skub ryggen så højt som du føler dig komfortabel. Hold i 10 sekunder. Denne rutine vil holde dine muskler limber og friske og klar til motion. Hvis dit gym tilbyder det, tag yoga klasser for at øge din fleksibilitet.

Kardiovaskulær eller aerob træning

Kardiovaskulær træning er afgørende for at tabe sig og holde sig i form. Kardiovaskulær træning styrker dit hjerte og lungerne. Når du har lav kardiovaskulær sundhed, bliver du ofte træt, udåndet nemt og lav energi. Med høj kardiovaskulær sundhed har du ekstra energi, større udholdenhed og bedre kørsel. Det gør også alle andre øvelser lettere, så det er vigtigt at fokusere på dette aspekt af din træning. Kardiovaskulær træning kan være alt, der kræver, at du udøver dig selv: løb, gå, svømme, jogge eller endda klatring. Vælg en øvelse du nyder. At gøre hvad du nyder er halvdelen af ​​kampen.

Sørg for at du kan tale under din øvelse. Når du ikke kan, er du åndedræt, og når du er åndedræt, er det bedst at hvile. Overstyr ikke, og angiv ikke mål, du ikke kan nå. Overanstrengelse vil trætte dig ud og kan skade din krop.

En forskelligartet brug af motionsmaskiner kan hjælpe dig med at brænde meget af. Start let med løbebåndet. Indstil det for den øgede intensitetsrutine. Dette vil langsomt øge hastigheden og hældningen af ​​løbebåndet. Sørg for, at det aldrig bliver for hurtigt eller for grusomt for dig. Kør løbebåndet i fem minutter, så træk af og stræk dine benmuskler. Dernæst gå til trappe-maskine. Indstil det for en øget intensitets træning og begynde at træde. Pas på, at du ikke går for hurtigt. Fem minutters trappeopgang er en glimrende start. Gå derefter til en roemaskine i ca. fem minutter. Når du træner ud og dit kardiovaskulære system bliver stærkere, vil du kunne klare en mere intens træning.

Tag et øjeblik til at strække din krop hele tiden, og find en cykelmaskine. Indstil det for en øget intensitetsrutine. Denne gang skal du gå i ca. 10 minutter, og stræk derefter dine ben og arme igen. Afslut med fem minutter på løbebåndet.

Styrketræning

Styrketræning kan tilbyde mange vægttab fordele. Idle muskler brænder mere energi end tomgangsfedt. Ved at opbygge stærke muskler kan du simpelthen slappe af mens du ser film og brænder flere kalorier, end du ville, hvis du havde mindre muskel. Når du løfter vægte, slår du faktisk dine muskler lidt ud. Din krop reparerer derefter musklerne, hvilket gør dem stærkere.

Start med bænkpressemaskine. Dette vil virke meget godt på bryst og arme. Anbring en sikker vægt for hvad du kan klare. Skub ikke for hårdt i starten. Gør 10 reps til at begynde, og hvis du har det, skal du gøre en anden. 10. Find derefter en maskine, der arbejder med dine arme, ryg og bryst. Denne type maskine har to håndtag til at trække mod brystet. Indstil din vægt for et sikkert niveau. Gør 10 reps, og hvis du har det godt, en anden 10. Find den maskine, der gør det muligt at arbejde bag på benene. Dette vil have en bar for dine ben, der vil lade dig trække dine ben opad mod vægten. Indstil det til en passende vægt og lav to sæt med 10 reps, hvis du kan. Find maskinen, som giver dig mulighed for at skubbe dig op imod vægte ved hjælp af dine ben. Du vil skubbe dig op og væk fra en pude. Indstil dette til et passende niveau med 10 reps og en anden 10, hvis du føler du kan. Disse træningsprogrammer har arbejdet dine ben, ryg, arme og kerne muskler. Varier din rutine ved hjælp af forskellige maskiner hver dag, så du ikke keder dig og ikke belast dine muskler. Øg langsomt de øvelser du gør og de vægte du bruger. Rådgivning af en personlig træner vil give dig optimal fordel ud af din træningsrutine.

Del:
Kommentarer