Grundlæggende hegnfærdigheder

Grundlæggende hegnfærdigheder

Siden antikken har sporten af ​​hegn været en del af mange forskellige kulturer. Ifølge "En kort historie om hegn" har hegn udviklet sig fra duellering af kamp blandt civile, der bruger det til selvforsvar, til en konkurrencedygtig sport. Selvom der har været en række forskellige stilarter og våben, der blev brugt gennem tiden, bruger moderne hegn grundlæggende værktøjer og udstyr, der er afgørende for sporten.

Udstyr

Fægtning kræver specifikt udstyr og tøj for at sikre sikkerheden for deltageren samt komfort og evnen til at bevæge sig frit. Ifølge ntlworld omfatter grundlæggende hegnudstyr:

-Wire maske til ansigtsbeskyttelse

-Jakken med foring for at give dobbelt tykkelse i ærmet og flanken op til armhulen

- Plastronen, der bæres under jakken for at dække og beskytte overkroppen

-Brækene, der bæres for at beskytte benene. De er fastgjort under knæene, ligner shin guards

-Handskoen, der er polstret og lang nok til at beskytte hånden, håndleddet og halvdelen af ​​underarmen

-folien, saberen eller epee udøve våben med et blunt punkt. Pointen kan dækkes med en plastikspids som beskyttelse mod skade

Typer af våben

Ifølge wasatchfencing.org er folien den mest moderne version af sværdet; Der er dog andre typer våben, der anvendes til konkurrencedygtig hegn. I konkurrence er tappen af ​​foliebladet forbundet med et elektrisk kredsløb, som hjælper med at score point, når målet for bladet er nået.

Epee er afledt af duelleringsværdet og er tungere end folien. Bladet er mere trekantet og beskyttelsen er større end folien for at beskytte hånden mod et slag. I konkurrence er der kun pointer, når spidsen af ​​bladet bruges. Som med folien registreres point elektronisk, når målet er ramt.

Saberen svarer til folien i vægt og længde; Bladet er dog mere trekantet og vagten dækker håndens side. Udover at scorere med spidsen af ​​bladet, gives der også point til nedskæringer. Fordi saberen er afledt af det stødende kavaleri-sværd, skal skære og stød fra saberen lande over toppen af ​​benene med undtagelse af håndens bagside og fingrene på hånden, der holder sværdet.

Grundlæggende positioner

Ifølge wasatchfencing.org er der tre grundlæggende fundamentale i hegn. Disse omfatter bladarbejde, fodarbejde og taktik. Bladarbejde er en vigtig færdighed, der gør det muligt for fenderen at nå modstandernes målområde, mens modstanderen forsøger at blokere og forsvare sig. Fodbold er fysisk krævende. Fenderen skal udnytte og mestere fodarbejde færdigheder for at bevæge sig i passende positioner for at nå målområdet, mens du anvender nødvendigt bladarbejde for at forsvare sig fra sin modstander. Taktik gør det muligt for den enkelte at anvende strategi til hans hegn. Taktik er et nødvendigt og vigtigt element i indhegning, da de skal inkorporere både klingearbejde og fodarbejde, da fænderen kortlægger sine planer for angreb og forsvar.

Grundlæggende positioner

Ifølge ntlworld.org er der seks grundlæggende stande i hegn. Disse omfatter grebet, hilsen, vagt, vagter, stepping og lunge.

Nøglen til at holde eller gribe sværdet er at forstå folien ved at placere sværdet i sværdet mellem tommelfingeren og pegefingeren. De resterende fingre bruges til at styre bladets bevægelse.

I konkurrence er der brug for hilsen mellem to fægtere. Hilsen indebærer at løfte sværdet op til hagen og derefter dyppe mod modstanderen, inden vende tilbage til hagen med en endelig blomstring.

Vagtpositionen er den færdige position, hvor fødderne placeres skulderbredde fra hinanden, og den førende fod peger mod modstanderen. Fødderne skal være lige afbalanceret og fladt på jorden. Armenen, der holder våbenet, skal have bladet rettet ud mod modstanders skulder. Den anden arm er bøjet og vogter den anden arm.

Fenderen vil træde fremad eller bagud, enten ved at skifte balancen til forbenet eller bagbenet. Fenderen vil altid komme tilbage til den grundlæggende på vagt position. For at angribe hans modstander, vil fenderen kæmpe med sit forben og udvide sin sværdarm, da han peger bladet mod modstandernes målområde. For at komme sig fra et lunge vil fenderen altid vende tilbage til den grundlæggende på vagtposition.

Del:
Kommentarer