Gør Dips Harder

Gør Dips Harder

Dips udføres ved hjælp af et parallel bar apparat og er en kropsvægt øvelse, der er målrettet mod dit bryst, skuldre og triceps. Som med alle kropsvægt øvelser er mængden af ​​modstand begrænset til, hvor meget du i øjeblikket vejer. Det betyder, at du bliver nødt til at udføre et stadigt stigende antal gentagelser, hvis du vil fortsætte med at få gavn af denne øvelse. Men hvis du ikke ønsker at øge træningsvolumen, kan du vedtage en alternativ metode til at gøre denne øvelse mere udfordrende.

Brug øvelsesbånd

Lette og bærbare, øvelsesbånd kan bruges til at give ekstra modstand, når du udfører dips. Bands øverste del af øvelsen, som du låser dine arme hårdere ud. Brug et tyndt bånd til at tilføje en lille mængde vanskeligheder eller et tykt band for at gøre dips meget hårdere. Løft et bånd over halsen og fastgør det til et punkt tæt på bunden af ​​din dyppestation. Hold hovedet op og nakke lidt udvidet for at minimere stress på nakke. Lad ikke bandet trække dig hurtigt ind i træningens bundposition, da det kan føre til skade. Efterlad langsomt og bevidst før du kører op imod tyngdekraften og båndets kombinerede modstand.

Tilføj vægt

Gør dips mere krævende ved midlertidigt at øge din kropsvægt. Dette kan opnås på en række måder. Du kan bære en vægtet vest eller rygsæk, stram en håndvægt rundt om taljen ved hjælp af et dyppebælte eller reb, hold en håndvægt mellem dine krydsede ankler eller mellem knæene eller draper en metalkæde over nakke og øvre ryg. Først tilsæt kun en relativt lille vægtmængde, for eksempel fem til 10 pund, og gradvist øge vægten, som du bliver vant til den ekstra belastning.

Forøg tiden under spænding

Tid under spændinger, TUT for kort, er betegnelsen, der bruges til at beskrive, hvor længe dine muskler arbejder for en given øvelse. Hvis du tager to sekunder til at sænke dig selv og derefter to sekunder for at løfte dig selv, når du udfører dips, tager hver gentagelse fire sekunder. I dette tilfælde vil et sæt på 10 gentagelser resultere i en TUT på 40 sekunder. I stedet for at udføre flere gentagelser kan du gøre dips mere udfordrende ved at bremse ned. Udtrykket bruges til at beskrive bevægelsens hastighed kaldes tempo. Ved at bruge et tempo på tre sekunder ned og tre sekunder op, øges TUT for det samme sæt på 10 reps til 60 sekunder. Jo langsommere du bevæger dig, desto mere udfordrende bliver øvelsen.

Forudstød agonisterne

I motion er agonisterne musklerne ansvarlige for at gøre størstedelen af ​​arbejdet. I dips er agonisten brystmusklene, eller pectoralis major. Udførelse af otte til 12 gentagelser af en kasseisolationsøvelse umiddelbart før du starter dit sæt dips vil gøre dyperne betydeligt sværere. Egnede brystisoleringsøvelser omfatter dumbbell fluer, kabeloverskridelser og maskinspec-deck fluer. For at få mest ud af arbejdet agonister, kaldet forudstødning, skal du flytte så hurtigt som muligt fra isolationsøvelsen til dips. Hvis du tager for længe, ​​vil dine muskler begynde at genoprette og reducere effektiviteten af ​​dette træningssystem.

Del:
Kommentarer