Gør det selv: Løbebånd Tune-Up

Gør det selv: Løbebånd Tune-Up

Løbebånd er en af ​​de mest populære typer træningsudstyr og med god grund - du kan få en god træning uden at gå hjem og uden at betale for et gym medlemskab. En løbebånd er imidlertid en stor investering, og du vil have det til at vare dig lang tid. Den bedste måde at sikre, at den varer på, er at passe godt på det. Ved at følge en regelmæssig vedligeholdelses- og opstillingsplan, kan du holde din tredemølle i top stand og undgå behovet for dyre professionel service.

Før du starter

Før du udfører nogen form for vedligeholdelse eller indstilling på din tredemølle, skal du sørge for at slukke for den og tage den ud af stikkontakten. Selvom du kun tørrer overfladerne efter at have brugt det, er det en vigtig sikkerhedsforanstaltning og en måde at kontrollere, at netledningen er i god form og ikke fanges under løbebåndet eller andre møbler.

Swab That Deck

At holde din tredemølle fri for støv vil gå langt i retning af at forlænge sit liv. Når du har brugt det, støv alle yderflader, herunder løbedækket, med en fugtig klud eller en mikrofiberklud. Ingen opløsningsmidler eller slibemidler er nødvendige, og de kan faktisk skade materialerne. Det er også vigtigt at vakuum omkring din tredemølle hver uge eller to for at holde støv på et minimum. Hvis du har en foldet tredemølle, skal du flytte den og støvsuge under den. Rengøring af motoren skal ske månedligt. Efter at have trukket tredemølleet ud og lad det køle af, skal du fjerne motordækslet og bruge en klud, et vakuum og en eller en blød børste til at fjerne støv eller andet affald, som er ophobet.

Ingen skruer løs

Kontroller hver uge, at boltene er helt spændt. På samme tid skal du kontrollere løbedækket for tegn på slid og sørg for, at det er centreret korrekt. Hvis det ikke er tilfældet, skal du konsultere din brugervejledning for instruktion om centrering af dækket igen.

En velolieret maskine

Korrekt smøring af køredæk er nødvendigt for at holde løbebåndet korrekt. Smøring er mere involveret end de øvrige grundlæggende vedligeholdelsesopgaver, men heldigvis behøver det ikke at ske så ofte. Nogle løbebånd vil advare dig, når det er tid til at smøre dækket, men en god tommelfingerregel er hver sjette måned. Da hvert mærke og model er konstrueret forskelligt, henvises til din tredemølle's manual og følg trinene til smøring af dækket.

Når alt andet fejler

Hvis du følger en regelmæssig vedligeholdelsesplan og udfører tune-ups i henhold til producentens anvisninger, skal din tredemølle fungere godt. Hvis du dog har problemer med at en DIY-tune ikke korrigerer, er det tid til at ringe til en professionel. Nogle byer har virksomheder, der specialiserer sig i at servicere træningsudstyr, eller du kan starte med at kontakte din tredemølleproducentens supportafdeling.

Del:
Kommentarer