Golf Scope Instruktioner

Golf Scope Instruktioner

Præcisionsaspekterne ved golfspillet involverer swing, strejken af ​​bolden og valg af den rigtige klub. Valget af klubben er vigtigt, fordi du nemt kan vælge den forkerte klub baseret udelukkende på afstanden fra din bold til stiften. For at hjælpe med at bedømme afstanden fra bolden til stiften, bruger golfspillere en enhed kaldet et golfområde. Brug af golfomfanget ordentligt vil sikre, at du præcist dømmer afstanden og derfor vælger den rigtige klub for dit skud.

Udvælgelse

For at forbedre din score og din tillid er det afgørende at vælge den rigtige klub. For at hjælpe med at vælge klubben er det vigtigt at kende yardage fra din bold til stiften. Stiften er flaget, der markerer hullet, det ultimative mål for din bold. Hvis en golfspiller lærer hvordan man præcist kan bruge og fortolke yardage, der leveres af et golfomfang, kan han muligvis forbedre sit spil.

Instruktioner

Stå over eller ved siden af ​​din bold. Placér rækkevidden til dit øje og find stiften ved at kigge gennem linsen. Linsen bringer dit billede af stiften ligner udsigten fra et par kikkert (det forstørrer det, du ser på). Golfområdet har ætset afstandsmåleroptik. Sæt bunden af ​​stiften sammen med optikens bundlinje. Flagens afstand er angivet i tal på golfområdet. Sørg for at justere omfanget med toppen af ​​stiften (flag).

yardage

De fleste golfområder er nøjagtige på et minimum på fem værfter og op til 200 meter fjernt. For at få den mest nøjagtige aflæsning, hold området så stille som muligt.

Del:
Kommentarer