Glucerna vs. Sørg for original

Glucerna vs. Sørg for original

Oral ernæring kosttilskud kan hjælpe dig med at opfylde dine ernæringsmæssige behov, når du ikke spiser godt, enten på grund af en dårlig appetit eller fattige mad valg. Glucerna og Ensure Original er to mundtlige kosttilskud fremstillet af Abbott Nutrition. Selvom disse kosttilskud har samme formål, er Glucerna lidt anderledes, fordi det var designet til at tjene som supplement til en specifik kronisk sygdom. Rådfør dig med din læge, inden du lægger eventuelle orale kosttilskud til din kost.

Hvem har brug for hvad

Sørg for Original og Glucerna er næringsdrikke, der er højt i kalorier og protein og en koncentreret kilde til vitaminer og mineraler. Sørg for, at Original markedsføres som et måltid eller snack erstatning drik egnet til enhver, der er bekymret over at opfylde hans ernæringsmæssige behov. Glucerna indeholder ingredienser, der er specielt designet til at hjælpe med blodsukkerkontrol og er beregnet til personer med diabetes. Sundhedspersonale anbefaler ofte mundtlige kosttilskud til mennesker, der ikke spiser godt på grund af sygdom. Disse typer af kosttilskud, herunder Sikre Original og Glucerna, har vist sig at forbedre sundhedsresultaterne hos dem, der er syge og underernærede.

Ernæring Basics

Mens begge kosttilskud er en koncentreret kilde til næringsstoffer, varierer kalorieindholdet, carb, protein og fedtindholdet i de to drikkevarer. En 8 ounce servering af Ensure Original indeholder 220 kalorier, 9 gram protein, 32 gram carbs, mindre end 1 gram fiber og 6 gram fedt. Den samme servering af Glucerna indeholder 200 kalorier, 10 gram protein, 27 gram kulhydrater, 3 gram fibre og 7 gram fedt. De indeholder også hver især forskellige næringsstoffer til hjertesundhed. Sørg for at indeholde omega-3 fedtsyrer og Glucerna phytosteroler. Men de er både lactose- og glutenfrie.

En nærmere kig på carbs for diabetes

Kulhydrater i fødevarer påvirker blodsukker. For at få bedre kontrol over blodsukkeret skal diabetikere kontrollere mængden af ​​carbs de spiser ved hvert måltid og snack. Som et lavere carb-supplement gør Glucerna et bedre valg for personer med diabetes end Sikre Original. Derudover indeholder Glucerna en særlig blanding af kulhydrater Abbott Nutrition kalder Carbsteady, som beskrives som et kulhydrat, som fordøjes langsomt for at hjælpe med at minimere blodsukkerns spidser.

Hvad med vitaminer og mineraler

En portion af enten Ensure Original eller Glucerna opfylder 25 til 30 procent af den daglige værdi for de fleste vitaminer og mineraler, herunder vitaminer A og D, folat, jern og zink. Glucerna er dog en bedre kilde til C-vitamin - der giver 100 procent af den daglige værdi - og krom - der giver 170 procent af den daglige værdi. C-vitamin kan hjælpe med blodsukkerkontrol og hjælp til forebyggelse af diabetesrelaterede komplikationer. Chrom, et spormineral, kan også hjælpe med blodsukkerkontrol hos personer med diabetes, men flere undersøgelser skal gøres, før der kan laves formelle anbefalinger.

Del:
Kommentarer