Gennemsnitlig omkostning for en tennisbane

Gennemsnitlig omkostning for en tennisbane

Realkreditlånet, en bil med to biler og den hvide picket hegn; det er den amerikanske drøm til nogle. For andre er det et tegn på velstand at have en tennisbane på ejendommen. Og hvis du er den retlige drømmende type, skal du tjene det. At bygge din egen tennisbane er ikke billig.

Variable omkostninger

Det kan koste dig hvor som helst fra $ 40.000 til mere end $ 100.000. Prisen afhænger af nogle få faktorer, f.eks. Dit land. Hvis det ordregivende selskab skal gøre omfattende udjævning og grundarbejde, vil det tilføre omkostningerne. Så skal du vælge overfladen - asfalt, beton, polstret, græs eller ler. Permanente hårde domstole koster mere op foran, men kræver betydeligt mindre årlig vedligeholdelse, selv om en genopretning kan koste op til $ 6.000. Den billigste hårde rute er asfalt, men det kræver 5 gange mere vedligeholdelsesarbejde over beton eller polstret overflader. Lette og græsbløde domstole har brug for ugentligt arbejde, men er de billigste at installere.

Add-Ons

Tennisbaner kræver et net, og et omgivende hegn anbefales stærkt og tilføjer til kostprisen. Tennisentreprenører tilbyder nylonnet af forskellig kvalitet og forskellige typer hegn af metal eller vinyl. Valgfri belysning kræver mindst seks lysposter for tilstrækkelig synlighed. Du kan endda vælge at installere cabanas, forruder, vand springvand eller backboards. Entreprenører sælger normalt udstyr til vedligeholdelse; øve sig; og spille; såsom håndvalser, linjeskrubbere, vandfjernere, boldmaskiner, scoringsenheder, skorensere, bænke, blegemidler og dommere. Med alle tilføjelser tilgængelige, prisen er virkelig op til dig.

Del:
Kommentarer