Gennemgang Banner Ideer

Gennemgang Banner Ideer

Før store sportsbegivenheder, især i gymnasiet og college, er det ofte sædvanligt for holdet at bryde gennem et papirbanner, når de kommer ind i marken eller arenaen. Generelt er det cheerleaders og maskotternes ansvar at holde papiret på begge sider, mens hjemmearbejdet løber igennem det. Handlingen er beregnet til at simulere en skræmmende overraskelse på udeholdet, og ofte er tegnet trukket på papiret lige så vigtigt som symbolikken for at springe igennem det.

Holdnavn / Mascotte og Signaturer

Tegning af holdets navn eller maskot, som f.eks. En rød fugl, hvis dit hold tilfældigvis er Cardinals, på banneret vil fungere som en forløber for at vise det aktuelle hold. Før spillet, overveje at have hver spiller underskrive banneret for at tilføje til effekten. Det angiver en vis grad af stolthed til din Alma Mater, og selvom en lidt generisk ide, er det den enkleste måde at proklamere, hvem du er som hold.

Murstens væg

Et hold, der brister gennem et papirbanner, der er tegnet for at spejle udseendet af en mursten, angiver et niveau af styrke og overbevisning, der kræves for at vinde spillet. Opgaven med at tegne snesevis af stablede klodser kan blive lidt hård og gentagende, men den detaljer, du sætter ind i murstenes dimensioner, øger billedets kvalitet og effektivitet. Du kan også vælge at få hver spiller til at tegne specifikke klodser for at tilføje et personligt præg.

Motto eller Citat

Et motto eller citat banner er et enkelt ord eller sætning tilskrevet enten til dit specifikke hold eller til sport generelt. Du kan vælge generiske citater eller et bestemt motto, der tyder på dit hold, forudsat at dit hold har et slogan eller en mantra. For eksempel kan du bruge "Bedste serveret kold", hvis du er ude for hævn over for et hold, der slog dig i et tidligere spil. Overvej også at tegne bogstaverne i gruppens vekslende farver.

Smuk dag ødelagt

Et "Beautiful Day Ruined" banner virker bedst med sammenfaldende musik. Et banner, der viser smukke billeder, som en lys sol, grønne marker og glade skabninger, kan holdes som smukke og melodiske musikspil. Når holdet løber gennem papiret, skal musikken skifte til en hurtig og energisk kampsang, som om dit hold er faldet ned på det andet hold som en mørk sky på deres ellers smukke og behagelige dag.

Del:
Kommentarer