Gave tasker Ideer til Cheerleading konkurrencer

Gave tasker Ideer til Cheerleading konkurrencer

Overrask dit cheerleading squad ved at vise dem din taknemmelighed med godbidder gaveposer. Kun nogle små keepsakes, som de kan sætte i deres smykkeskrin og scrapbog, eller vise på deres kommoder er alt, hvad der kræves for at øge holdånden og vise dig pleje. Med meget lille udgift og indsats kan du oprette gaveposer, der ser lige så specielt ud som du vil have dit hold at føle.

Nøgleringe

Små nøgleringe er billige, nyttige og dekorative. Vælg nøglekæder i form af en cheerleader eller en megafon. En holdbar plastikkæde er et godt medium til at udskrive en meddelelse eller fejre konkurrencen. Gummi nøgleringe i form af nummeret "1" opfordrer pigerne til at give konkurrencen deres bedste indsats. Sæt nøgleringskæderne i farvet tissuepapir og tag dem i smukke gaveposer, som du kan købe meget billigt på en dollarbutik.

Hårtilbehør

Stuff goodie tasker med dekorative tilbehør til håret. Cheerleaders bruger billige silkebånd til at gøre hårbuer, klæbe dem til hårklip og binde dem til elastik. Andre hår tilbehør cheerleaders kan bruge er hestehale tutus og mini pom poms til deres hår.

Fodtilbehør

Giv dit hold nogle farverige snørebånd til at bære og vise deres holdånd. Alternativt giver dem hver et par atletiske sokker med deres squad navn trykt på ankelen.

Ansigtsmaling

Nogle cheerleaders nyder at male deres ansigter under spil og konkurrence. Giv pigerne et lille ansigtsmalet sæt, så de kan vise deres kreativitet. Giv maling, der passer til dine skole- eller organisationsfarver, og tag med et lille ansigt pensel i sættet. Bag det hele i en iriserende gavepose og væv.

Bands

Har hovedbånd trykt med dit team navn og logo. Piger kan bære dem under konkurrence for at holde sveden fra deres øjne. Tilføj armbånd til et matchet sæt. Vælg armbånd, der har små lynlås til at holde omskifter eller en nøgle. Få en pom pom eller en megafon trykt på armbåndene.

Cheerleading Music CD

Giv cheerleaders en musik-cd med sange fra dine konkurrencer. Placer sange, du tidligere har hilst på disken, samt nogle valg til fremtiden. Tilpas en cd-etiket ved hjælp af et billede fra en af ​​dine konkurrencer. Tilføj en opmuntrende meddelelse til etiketten som "For nummer et hold!" Placer pladerne i dekorative papkasser og læg dem til goodie taskerne.

Filler

Hårdt slik som pebermynte, butterscotch og kanel gør godt ekstra fyldstof til gaveposer. Du kan også inkludere tyggegummi.

Del:
Kommentarer