Gave ideer til Wrestlers

Gave ideer til Wrestlers

Hvis du har en ven eller et familiemedlem, der deltager i brydning, skal du overveje at få ham til en fødselsdag eller en feriepræsentation, der har noget at gøre med sporten. Uanset om han kæmper i mellemskole, gymnasium, college eller med øje mod det olympiske hold, er de grundlæggende behov for træning og konkurrence ens.

Gym medlemskab

Ligesom boksere er det absolut nødvendigt, at brydere forbliver i topform. Wrestlers er grupperet efter vægtklasser, så en wrestler har ikke en vægtfordel i forhold til en anden. Wrestlers bruger meget tid i gymnastiksalbygningen muskler og skærer vægt for at være præcis, hvor de skal være til kampe. Køb et gym medlemskab for wrestler. Hvis han allerede har et gym medlemskab, betale for et antal måneder, så han behøver ikke at pådrage sig denne udgift.

Magazine Abonnementer

Flere blade dækker sporten. De detaljerer artikler om, hvordan man bedst kan træne, for at skære vægt, brydningsteknikker og manøvrer, og dække kampe, der forekommer rundt om kloden. Wrestling USA og W.I.N. tilbyde online og print udgaver af deres arbejde. Begge magasiner udgives månedligt hele året rundt.

Udstyr

Udstyret i forbindelse med brydning er ret grundlæggende. Men med al den tid på måtten slides elementer ud med konsekvent brug. Ideer til udstyrsgaver omfatter singlets, mundvagter, hjelme og brydningsko. Hvis du ikke er sikker på størrelsen, så spørg wrestlerens forælder for at hjælpe dig. Andre tøj ideer omfatter opvarmning bukser, jakker og sweatshirts. Hvis bryderen tilhører et bestemt skolehold, køber du beklædning fra skolebutikken. Hvis du ikke er sikker på hvad du skal købe, skal du købe et gavekort til en sportsforretning.

Billetter

Køb billetter til en kommende wrestling match i området. Højskole og kollegiale årstider strækker sig fra slutningen af ​​november til begyndelsen af ​​april. Find lokale kollegier og universiteter i dit område og køb billetter til en begivenhed, der afholdes i nærheden. Dette gør en fantastisk gave til en gymnasieelever, der tænker på brydning på college, der ønsker at tjekke nogle af de lokale programmer.

Del:
Kommentarer