Gastrisk bypass kirurgisk kost uden kirurgi

Gastrisk bypass kirurgisk kost uden kirurgi

Fedme plager mere end en tredjedel af de voksne i USA, rapporterne om centre for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse. Miste vægt er svært, og nogle kan beslutte at tage mere drastiske foranstaltninger, såsom gastrisk bypass-operation. Men vægttabkirurgi er en alvorlig beslutning, og hvis du ikke er klar til at gøre det, kan du overveje at følge gastrisk bypass-kost uden operationen. Rådfør dig med din læge eller diætist, inden du begynder at spise vægttab.

Kirurgi og kost

Normalt er din mave i stand til at holde 6 kopper mad ad gangen. Gastrisk bypass kirurgi er en procedure, der hæfter en stor del af din mave. Umiddelbart efter operationen kan maven kun holde omkring 1 spiseskefuld, og over tid strækker den lille pose sig til at holde omkring 1 kop.

På grund af størrelsen på maven umiddelbart efter operationen begynder gastrisk bypass diæt som en flydende kost og går meget langsomt over en fem til seks uger til regelmæssig mad.

Diætprogression

Selv om du ikke har operationen, er det vigtigt at forstå, hvordan kosten skrider frem. De første to dage efter operationen har du kun tilladt vand og sukkerfri, ikke-carbonerede klare væsker, såsom bouillon og sukkerfri limonade. Efter to dage forløber diæten for at indeholde et proteinbaseret væsketilskud sammen med de klare væsker, som efterfølges i to til tre uger. Efter ca. tre uger fortsætter diætet med at omfatte renede og bløde fødevarer som hytteost, yoghurt, havregryn, kiks og bløde fisk.

Husk, størrelsen af ​​maven til mennesker, der har haft operationen, er meget lille, og de kan kun tolerere meget små mængder væsker og faste stoffer ad gangen.

Regelmæssig Gastric Bypass Diet

Den regelmæssige kost efter en gastrisk bypassoperation indeholder ca. 1.000 kalorier og 65 til 75 gram protein om dagen. Det er også vigtigt at drikke 8 kopper væske om dagen.

Protein bør være fokus for hvert måltid. Gode ​​valg omfatter fisk, fjerkræ, æg, cottage cheese, yoghurt, mælk og soja Ud over protein er det også vigtigt, at du spiser mad med rigdom på vitaminer og mineraler som frugt, grøntsager og fuldkorn.

Eksempelmenu

Spis seks små måltider hele dagen på din gastric bypass diæt.

Et morgenmadsmåltid kan omfatte et æg krypteret med 1/2 kop kogt havregryn. Til midmorning kan du nyde en 8-ounce beholder sukkerfri fedtfri yoghurt med en halv banan. Til frokost kan du have 1 kop blandet greens toppet med 2 ounce tun og serveret med en skive fuld hvede brød. Fire hårdkogte æggehvider med et lille æble gør en god midafternoon måltid mulighed. Et aftensmad kan bestå af 2 ounce grillet kylling med 1/2 kop stegte kartofler og 1/2 kop dampet broccoli. En kop mælk med 3/4 kop usødet helkornsprodukter gør en god aften snack. Denne menu indeholder 945 kalorier og 81 gram protein.

Drikke vand eller sukkerfrie drikkevarer hele dagen for at opfylde dine væskemål og holde kalorier under kontrol.

Del:
Kommentarer