Gastric bypass diæter til at krympe din pose

Gastric bypass diæter til at krympe din pose

Bariatric surgery reducerer størrelsen på patientens mave til en lille pose. Det er nemt at holde maveposen lille efter operationen, da maven simpelthen ikke kan håndtere meget. Over tid troede han patienten kan begynde at spise ting, der strækker det ud. For at returnere den til sin mindre størrelse skal kosten ændres.

Kirurgi

Bariatrisk kirurgi er en nu almindelig procedure, hvor kirurgerne mekanisk krymper patientens mave. Fremgangsmåden udføres ved at hæfte maven, hvilket gør den del, der holder mad om størrelsen af ​​et skudglas. I nogle tilfælde bliver en del af tyndtarmen, som absorberer næringsstoffer, omgået, hvilket resulterer i hurtigere vægttab. En anden populær form for proceduren er at binde maven, så det vil kun holde en lille mængde mad, før personen føler sig fuld.

krympning

Nogle patienter vender tilbage til deres dårlige spisevaner langt efter operationen, når maven beroliger sig. Ved at spise for meget af de forkerte fødevarer kan den lille pose strækkes lidt. For at skrumpe en mavepose efter operationen, der er blevet strakt på grund af at spise uhensigtsmæssigt, skal du blot vende tilbage til den første diæt, du var på, umiddelbart efter operationen. Skudene med måltidskifte giver dig den nødvendige næring i en meget lille størrelse. Efter flere uger af denne diæt vender tilbage til sin kirurgiske størrelse. Tilbagevendende til upassende spisevaner vil strække det ud igen selvom.

Spiser mindre passende fødevarer vil også krympe maveposen nogle, men mindre end at vende tilbage til den umiddelbare post-diæt. Spise mindre vil styrke gode spisevaner dog og bør være en del af en langsigtet plan for at holde maveposen lille, hvilket var hele punktet i operationen.

Kosten

I de første flere uger efter operationen anbefaler Duke Medical Center en alligevel væskeformig diæt til at rumme den nu mindre mavepose med følgende overvejelser. Da det meste af vores væske forbruges i den mad, vi spiser, og bariatriske patienter ikke længere spiser, anbefales det at drikke store mængder lav eller ingen kalorieindhold, som Propel-vand eller Crystal lite. Den anden del af den oprindelige diæt er at sikre, at patienten bruger tilstrækkelige næringsstoffer, som vitaminer, mineraler og protein. Et måltid erstatning drik, som Forsikre, bør indtages i små hyppige mængder hele dagen. Den ideelle sammensætning af måltid erstatning shake er at have lavt sukker og højt protein, der giver kroppen med de byggesten, der er behov for celle reparation.

Del:
Kommentarer