Gas Powered Club Car vil ikke starte

Gas Powered Club Car vil ikke starte

Den gasdrevne Club Car golfvogn bruges på golfbaner og gated communities. Hvis du ikke kan få din gasdrevne Club Cart til at starte, er der et par ting du kan gøre, før du tager det til en servicebutik. Du behøver ikke at være en klub bil tekniker for at få din golfvogn startet igen. Du kan gøre det selv ved at tjekke de mest oplagte årsager til problemet.

Løft klapvognens hætte for at finde batteriet. Batteriet har to terminalkabler, der kommer fra det. Det første terminal kabel bliver rødt og det andet vil være sort.

Sørg for, at batterikablerne er tilsluttet korrekt. Den røde ledning (positiv) skal tilsluttes den positive tilslutning på batteriet. Dette vil blive mærket med "+" skiltet på batterihuset. Den sorte ledning (negativ) skal tilsluttes den negative klemme på batteriet. Dette vil blive mærket med et "-" tegn.

Stram tilslutningerne på batteriet med et tang. Prøv at starte Club Car. Hvis klubben stadig ikke vil starte, skal du bruge en batteritester til at teste batteriet. Tilslut de positive og negative klemmer på batterietesteren til de positive og negative klemmer på batteriet.

Se på batteri testerens læsning. Batterietesteren skal læse 12V på displayet. Hvis batterietesteren ikke læser 12V, skal du udskifte batteriet.

Drej tændingsnøglen i klubben tænding. Kontroller gasmåleren for at sikre, at klubben har nok brændstof i tanken til at starte. Fyld brændstoftanken med 1 liter benzin for at få Club Car til at starte.

Skift luftfilteret inde i klubben. Dette er placeret ved siden af ​​motoren. Brug fingrene til at trække luftfilteret ud af huset. Udskift luftfilteret med en ny og prøv at starte klubben. Beskidte luftfiltre kan blokere iltindtaget på motoren.

Del:
Kommentarer