Fysiske tegn pĂĄ en alkoholisk

Fysiske tegn pĂĄ en alkoholisk

Din slægtning kan naturligvis have et stort, oppustet ansigt og en rød, pæreformet næse. Eller det kunne være resultatet af år med at drikke. De fysiske tegn på en alkoholiker, selv en der har holdt op med at drikke og er i genopretning, kan ofte ses en kilometer væk. De kan også elske i årevis eller kan være en del af den permanente skade, der er sket fra en person, der blev besat, kontrolleret og afhængig af drikken.

Ansigt / Belly

Røde, røde ansigtsegenskaber og et oppustet ansigt er ofte tydelige med alkoholisme. Den berygtede "øl mave" er en anden almindelig faktor, ikke kun fra fedt deponeret omkring midten, men også fra opblødning forårsaget af vandretention, der går sammen med alkohol. Maven vil ofte være distended og meget voldsomere end arme eller ben, som vil stikke ud som små pindfigurer.

Hjerne

Hjernen tager bestemt et slag fra år med alkoholmisbrug. Hukommelsestab, sløret tale og andre funktionelle problemer kommer hånd i hånd med alkoholholdige drikker. Et af de værste forhold, der kan opstå, kaldes "våd hjerne" eller Wernicke-Korsakoff syndrom. Dette syndrom er irreversibelt og efterlader en person med psykiske forstyrrelser, delvist lammede øjenbevægelser, forvirring, døsighed og svindel.

Lever

Leveren er også helt misbrugt af en alkoholiker. Mange alkoholikere har lever, der er betændt, ofte store nok til at efterlade en bulge gennem deres hud, hvor leveren er placeret i deres kroppe. Alkoholholdig hepatitis, eller en betændelse i leveren, kommer med gulsot, mavesmerter og feber. Det næste trin efter alkoholisk hepatitis er ofte levercirrhose, hvor leveren bliver permanent arret. Denne tilstand kan blive dødelig, hvis personen fortsætter med at drikke.

Mave

Alkoholikere er tilbøjelige til at opleve mavesmerter, smerter og endda sår. Den konstante blanding af alkohol i mavesvækkerne ødelægger organets foring. Tegn på et mavesår eller andre alkoholrelaterede maveforstyrrelser omfatter ofte en brændende fornemmelse, manglende evne til at holde mad ned, kvalme og blødning.

Yderligere symptomer

Hvis alle disse fysiske symptomer ikke er nok for nogen alkoholiker at håndtere, er der stadig flere. Alkoholikere har en øget risiko for hjertesygdomme, slagtilfælde og kræft, som alle hjælpes sammen med kronisk, tung alkoholbrug. Epilepsi, anfald, nerveskader og en prikkende fornemmelse i ekstremiteterne er andre farer. Mænd, der drikker længe og hårdt nok, kan også opleve erektil dysfunktion, mens kvinder, der drikker under graviditeten, kan forårsage fosterskader.

Del:
Kommentarer